Een Echtpaar Pakt Na 9 Jaar Het Huwelijkscadeau Uit Van Een Oude Tante... Wat Erin Zit Werkt Verhelderend!

door Skip

25 September 2016

Een Echtpaar Pakt Na 9 Jaar Het Huwelijkscadeau Uit Van Een Oude Tante... Wat Erin Zit Werkt Verhelderend!
Advertisement

Als we terugdenken aan ons eigen huwelijk denk je zonder twijfel ook aan de huwelijkscadeaus die je op die magische dag ontvangen hebt. En als er tussen al die geschenken eentje zit die de diepste betekenis bevat van het begrip "bestendige relatie?" Is het dan niet nog veel gekker dat juist dit cadeau nog niet was geopend?

Negen jaar moesten er voorbijgaan na de huwelijksdag van koppel Kathy en Brandon om hun cadeau te openen dat op wens van de tante, nog niet was uitgepakt. Wat was nou al dat lange wachten waard al die jaren?

via thesun.co.uk

Advertisement
Kathy Gunn

Kathy Gunn

"Vanavond hebben ik en m'n man onze kinderen in bed gelegd, een glaasje wijn gedronken en begonnen we te mijmeren hoe spannend het zou zijn geweest om bij een huwelijk aanwezig te zijn waar we waren uitgenodigd in Kalamazoo, de plek waar wij elkaar hebben leren kennen! Toen schoot me ineens te binnen om welke cadeaus ik het meeste gaf op mijn huwelijksdag 9 jaar geleden, en dat we er nog eentje uit te pakken hadden..." vertelt Kathy.   

Advertisement
Facebook

Facebook

"Toen tante Alison ons het cadeau gaf, zat daarbij ook een briefje waarop stond: Pas openen na jullie eerste ruzie. Natuurlijk ruzieden we gedurende 9 jaar huwelijk wel vaker, maar we besloten het niet te openen omdat dit symbool zou staan voor het mislukken van ons huwelijk. We dachten dat het een bevestiging zou zijn dat een ingrediënt miste om ons huwelijk te laten slagen en dus wachtten we maar en probeerden we op onze eigen krachten door te gaan!"

Kathy Gunn

Kathy Gunn

"Dat cadeau lag 9 jaar lang op een boekenplank stof te happen zonder dat we het openden. Elke keer als we overwogen dit te doen, dachten we na over ons huwelijk en maakten we enorme stappen richting een groter wederzijds begrip en verdraagzaamheid van  en naar elkaar. Op de vooravond van een ander huwelijk besloten we dat cadeau open te maken. Er zat wat geld in en een paar instructies: ik moest pizza en dingetjes halen voor in een lekker warm bad en Brandon bloemen en een fles wijn. We begrepen eindelijk het nut van het cadeau. De dingen die een huwelijk goed maken, kon niet in een doosje zitten, maar moest juist in onszelf zitten. Dit was tante Alison's manier om dit tegen ons te zeggen!"  

Advertisement