Dit Meisje Maakt Van Een Busje Een SCHITTEREND Huis Op Wielen Om In Alle Vrijheid Mee Te Reizen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit Meisje Maakt Van Een Busje Een SCHITTEREND…
Bang Voor Een Onverwachte Sneeuwbui? Met Deze Riemen Kan Je Veilig Genoeg Doorrijden Hier Zijn Enkele Ideeën Voor Het Uitgraven Van Een Spoor In De Tuin, Kinderen Zullen Er Weg Van Zijn

Dit Meisje Maakt Van Een Busje Een SCHITTEREND Huis Op Wielen Om In Alle Vrijheid Mee Te Reizen

22.708
Advertisement

Ze wilde op reis gaan en onderweg stoppen waar ze maar wilde, het belangrijkste was echter dat ze haar hond kon meenemen. Daarom besloot deze dame om van haar busje (Renault Kangoo) een minicamper te maken dat praktisch als huis op wielen moet fungeren. Het project is reden geweest tot het aanmaken van een blog waarop ze alle stappen deelt die nodig waren om het schitterende resultaat te bereiken dat je zo gaat zien, ze heeft de verbouwing uitgevoerd als een echte vakman. Zie hier wat Marina gemaakt heeft.

Foto's: Pamthevan.com

Rekening houdend met het feit dat honden meenemen in hotels en dergelijke vaak lastig is, heeft Marina besloten voor een doe-het-zelf-oplossing te gaan en kiest voor de ombouw van deze Kangoo.

Het minibusje heeft ze 'Pam' gedoopt en op haar blog staan alle stappen die ze heeft uitgevoerd om er een huis op wielen van te maken dat ruimte biedt aan haar en haar hond Odie.

Advertisement

op dit blog (in het Engels) kan je je oriënteren om te kijken welke auto je wilt gebruiken, welke isolatie je wilt gebruiken, welke vloerbedekking, vulmateriaal en bekleding je wilt gebruiken.

Maar het gaat nog verder: het busje heeft ook een elektriciteitsinstallatie (staat ook uitgelegd op het blog), gasfornuisje, een bed en bagageruimte.

Ze denkt ook aan de hond. Het idee op zich is al boeiend, maar de dingen waar ze rekening mee moet houden voordat ze op reis gaat alleen met haar hond, zijn veel dingen

Je kunt gebruik maken van de lijst met vraag en antwoorden die ze heeft gemaakt op haar blog.

Advertisement

Scroll verder naar beneden om het schitterende eindresultaat te zien...

Al het werk is af, Odie ligt al klaar om te vertrekken!

We kunnen hen niets anders dan mooie avonturen toewensen!

Als je haar project interessant vindt en je het idee hebt dat je ook wilt doen, bekijk dan Marina's project hier of volg haar op Instagram.

Tags: ReizenDesignVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

x

Ontvang de beste artikelen!

Schrijf je in opCurioctopus.nlom de beste verhalen van de week niet te missen.

Met het inschrijven voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met de Privacy Policy vanCurioctopus.nl

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt