Volgens Internet Is Dit Halloweenkostuum Het Beste Van Allemaal. Weten Jullie Wat Voor Een Rol Ze Wil Neerzetten? - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Volgens Internet Is Dit Halloweenkostuum…
Deze 10 Tekenen Verklappen Dat Je Niet Genoeg Water Drinkt Hij Maakt Een Vriendelijk Gebaar Naar Een Vrouw Die Hij Niet Kent En Wordt Ervoor Beloond Op Een Manier Die Hij Niet Verwacht

Volgens Internet Is Dit Halloweenkostuum Het Beste Van Allemaal. Weten Jullie Wat Voor Een Rol Ze Wil Neerzetten?

Door Skip Tromp de Haas
4.330
Advertisement

Halloween is nog maar net voorbij en de mensen op internet hebben ze al bepaald wat het beste kostuum van het jaar is. Het applaus is allemaal voor een meisje dat een wel hele bijzondere manier had gekozen om zich te verkleden, misschien zoals we nog nooit eerder hadden gezien. Op het eerste gezicht snap je niet meteen zo goed wat ze nou wilde uitbeelden. Ze heeft donkere make-up onder de ogen, serieuze gezichtsuitdrukking en is lichtelijk gedeprimeerd, draagt makkelijke kleding en twee kinderen die zich vastklampen aan haar. Ze is een gestreste moeder natuurlijk!

Lainie is zeven jaar oud en woont samen met haar ouders en vijf andere broers. Ze is goed bekend met de stress die haar moeder elke dag heeft, en daarom is haar karakterisering zo treffend!

Haar broertjes en vriendjes wilden allemaal typische kostuums voor Halloween, zij wilde echter als enige een innovatief kostuum dat... ook nog eens typerend is voor de tijd waarin we leven!

Moeder zijn nu is helemaal geen eitje!

Kinderen en een baan hebben en tegelijkertijd voor het huis en je man zorgen is een leven dat alleen een superheld kan leiden. Moeders zijn toch niets anders dan de superhelden van nu?

Advertisement

Donkere wallen onder de ogen, melkvlekken op de schouders, kind op de arm, kind aan het been... zo ziet een mama volgens haar eruit.

Het was helemaal Lainie's eigen idee, mama heeft alleen geholpen met een beetje make-up. Het dochtertje stelt net als haar broertjes haar moeder ook op de proef. Zonder een spoortje van twijfel zijn haar kinderen het mooiste wat haar is overkomen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt