Een Man Ontvangt Tijdens Zijn Reis Deze Foto Van Zijn Vrouw, Waarom Ze Dat Deed Viel Zijn Mond Van Open

door Skip

03 Januari 2017

Een Man Ontvangt Tijdens Zijn Reis Deze Foto Van Zijn Vrouw, Waarom Ze Dat Deed Viel Zijn Mond Van Open
Advertisement

Het verhaal dat we jullie gaan vertellen is in korte tijd in razend tempo over het internet verspreid en heeft iedereen die het gelezen heeft een glimlach bezorgd. We zijn er zeker van dat dit ook bij jou zal gebeuren!

Tijdens een terugreis vanuit het buitenland ontvangt deze man een mail van zijn vrouw waarin ze ook een foto heeft bijgevoegd...

"Voordat je weer terug bent uit het buitenland wilde ik je even laten weten dat ik een klein ongelukje heb gehad met de pick-up truck toen ik de oprit opreed. Gelukkig was het niet te ernstig en heb ik me niet echt bezeerd, dus maak je maar niet al te druk om mij.

Ik kwam terug van de supermarkt en toen ik de oprit opkwam trapte ik per ongeluk het gaspedaal in in plaats van de rem. De garagedeur heeft een lichte deuk opgelopen, maar gelukkig kwam de pick-up tot stilstand toen hij tegen jouw auto opbotste.

Het spijt me echt, maar ik weet dat je me zult vergeven, met je goede inborst die je hebt. Je weet hoeveel ik van je hou en om je geef lieverd. Ik stuur een foto mee."

Ik kan niet wachten totdat ik je weer in mijn armen heb.

Je liefhebbende vrouw.

P.S. Je vriendinnetje heeft voor je gebeld

via worthytoshare.com

Advertisement
Een Man Ontvangt Tijdens Zijn Reis Deze Foto Van Zijn Vrouw, Waarom Ze Dat Deed Viel Zijn Mond Van Open - 1
Advertisement