Bewonder Deze Droomfoto’s Van Deze Gigantische Lobbes Die Speelt Met Zijn Kleine Kameraad - Curioctopus.nl
x
Bewonder Deze Droomfoto’s Van Deze…
20 ‘Gewone’ Foto’s Die Door Timing Geweldige Kunststukken Zijn Geworden! 20 Excentrieke Foto’s Van Vroeger Die Laten Zien Hoe De Tijden Veranderd Zijn

Bewonder Deze Droomfoto’s Van Deze Gigantische Lobbes Die Speelt Met Zijn Kleine Kameraad

11 Januari 2017 • Door Skip
11.020
Advertisement

De fotograaf Andy Seliverstoff heeft er maanden over gedaan en in Sint Petersburg rondgezworven met zijn spiegelreflexcamera op jacht naar de ongebruikelijke plaatjes met in de hoofdrol gigantisch grote honden en hun kleine mensenvrienden. Het resultaat is een boek met de naam "Little Kids and Their Big Dogs" waarin honderd indrukwekkende foto's staan.

De fotograaf heeft zijn zoeker ook gericht op de meest uiteenlopende rassen, ook al genieten Deense dogs zijn voorkeur. In dit geval maken we kennis met Komondor, een fotogenieke hond met een wel hele bijzondere vacht.

De Komondor is een Hongaars hondenras wiens voorouders de gigantische honden uit Tibet zouden zijn.

Advertisement

Hij werd gefokt door Hongaarse herders vanwege zijn gehoorzaamheid. Het is een hond die snel commando's leert en ze feilloos uitvoert.

Het is zijn vacht dat hem bijzonder maakt, die bestaat uit een zachte onderlaag met daarbovenop de karakteristieke slierten.

De Komondor die ooit de functie had als beschermer van kuddes, is nu een gezelschapsdier waar je niets anders dan verliefd op kunt worden

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt