Wat je ziet in dit plaatje zegt veel over wie jij bent... klopt het? - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Wat je ziet in dit plaatje zegt veel…
superzachte vacht en perfect rond lichaam: je bent gelijk helemaal weg van deze paarse Chinchilla's een vader laat zijn opstandige dochter dronken worden om haar een les te leren die zo nooit zal vergeten

Wat je ziet in dit plaatje zegt veel over wie jij bent... klopt het?

41.397
Advertisement

Dat het niet lukt om jezelf helemaal te kennen lijkt toch een paradox te zijn, maar dat is iets wat er gewoon bij hoort: geen van ons kan zichzelf voldoende en door en door kennen. Ervaringen, mensen en tijd die je alleen doorbrengt kunnen je helpen om kanten van jezelf te ontdekken waarvan je niet wist dat je ze had. Maar een volledig bewustzijn te bereiken is niet mogelijk.

Met dit artikel willen we je zeker niet de sleutel geven die alle deuren van je persoonlijkheid, maar we hebben wel een snelle psychologische test voor je die een verrassend resultaat kan geven. Kijk naar het plaatje en zeg zonder nadenken wat je ziet. Denk er niet teveel over na en je hoeft niet bang te zijn dat je een fout antwoord geeft, er is namelijk geen goed antwoord, alleen jouw eigen bevestiging!

Iedereen is anders en met deze truc willen we je dat aantonen. Wat dit plaatje moet voorstellen is voor iedereen anders. Wat zie jij erin?

Twee handen: Je hebt een grote fantasie, maar je denken domineert. Je bent heel rationeel, je kan nadenken over dingen om de juiste beslissing te nemen. Je probeert altijd te begrijpen waarmee je te maken hebt. Vaak komen mensen bij je voor advies.

Een explosie: Je creativiteit borrelt altijd, en is kenmerkend voor je persoonlijkheid. Als je nog geen hobby hebt waar je iets met je handen doet, dan zou je er een moeten oppakken. Je vindt het leuk om te zingen, dansen en je gedachten staan nooit stil.

Een boom: Je let altijd erg op de details. Je kijkt nooit naar een ding als geheel, je blik richt zich vaker op details. Je kan met mensen overweg en hebt snel door met wie je een oprechte band kunt opbouwen.

Niets: Zie je er niets bijzonders in? Ook dit betekent iets, namelijk dat je even pauze moet nemen. Door de stress sta je zo onder druk dat je fantasie zijn rol niet kan vervullen en je aandacht van de realiteit kan afleiden. Ook al heb je maar een dagje voor jezelf, pak die dan. De rust zal je goed doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt