Verschrikkelijk, geniaal en wreed: de vindingrijkheid van deze leraren verdient een eigen prijsuitreiking - Curioctopus.nl
x
Verschrikkelijk, geniaal en wreed: de…
Bobby vraagt zijn vrouw of ze het gezinsfotomoment uit kunnen stellen: wanneer ze vraagt waarom, krijgt ze DIT bericht Enkele redenen waarom muggen sommige mensen liever bijten dan anderen

Verschrikkelijk, geniaal en wreed: de vindingrijkheid van deze leraren verdient een eigen prijsuitreiking

14 April 2017 • Door Skip
4.434
Advertisement

Ieder van ons herinnert zich wel een leraar die meer dan de ander wist hoe hij je kon steunen op een bepaalde manier, met wie je een ander soort affiniteit had en die je kon begrijpen in de lastige periode die pubertijd heet toen we ons totaal niet begrepen voelden. Ze hebben zeker door middel van een bepaalde dosis ervaring en intuïtie een manier gevonden dat wij ze accepteerden, maar wat betreft hun vindingrijkheid en humor, wat zeg je daarvan? Zat er eentje tussen die en goed kon omgaan met leerlingen en tegelijkertijd de clown uit kon hangen? De leraren die nu volgen in de lijst hebben zeker een plaatsje verdiend in het geheugen van hun leerlingen... Voor altijd!


1.Wanneer het echt om een erge onvoldoende gaat kan alleen Gandalf duidelijk maken dat er helemaal niets meer aan te doen is: "You shall not pass!" (dubbelzinnig vertaald: je komt er niet langs / je zult het niet halen).

foto: © reddit

2. Harry Potterfans zullen dit schitterend vinden: wie zou zijn leraren liever ook verkleed zien als het hele lerarenteam van Hogwarts?

Advertisement

3. Hier valt weinig te grappen en te grollen: "Lettertype: Times New Roman, grootte: 12 - GEEN UITZONDERING. Als jouw lettertype groot is, vetgedrukt of 'schattig' dan zal ik je opdracht in de fik zetten."

foto: © imgur

4. Deze wiskundeleraar rijdt rond met een kentekenplaat waarop staat "Algebro..." (algebroeder). Tsja, je hebt mensen die dat doen.

5. "Je bent het resultaat van 3,8 miljard jaar evolutie. Gedraag je er ook naar."

foto: © reddit
Advertisement

6. Opdrachten die te laat zijn ingeleverd verdwijnen direct in de prullenbak... gemeen hoor!

foto: © imgur

7. Onderwerp van het bericht: gratis kaartjes voor concert van Taylor Swift. Het bericht: "Maar niet heus. Nu ik jullie aandacht heb, vergeet niet de online toets te doen van week 2."

foto: © imgur
Advertisement

8. Een van de zoveelste pogingen om te voorkomen dat leerlingen afkijken, zelfs SOS-signalen sturen met je ogen is onmogelijk!

foto: © imgur

9. Op deze school verkleedt de bibliothecaris zich als engel des doods elke maand en gaat ze op zoek naar boeken die niet op tijd zijn teruggebracht.

foto: © imgur
Advertisement

10. Een aardige leraar drinkt uit zijn flesje... studententranen!

11. "Hallo allemaal, ik kan er vandaag niet zijn helaas, dus hier heb je een foto van mij waar ik er heel erg uitzie als een docent.

12. Beschrijving: "Leve de Revolutie" - Kunstenaar onbekend, potlood op gipswand [...] waarde: 200$."

13. Dit is de docent Engels in het jaarboek van school...

foto: © imgur

14."Ik kan al jullie geklooi zien tot aan de achterste rij aan toe."

15. Deze leraar aantreffen in zijn kantoor is nagenoeg onmogelijk, maar zijn alter-ego is er altijd!

foto: © imgur

16. "Slecht in iets zijn is de eerste stap naar het goed worden in iets."

foto: jokeitup.com
Tags: SchoolKomische
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt