Welke veer heeft jouw voorkeur? Het antwoord zegt iets over je persoonlijkheid - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Welke veer heeft jouw voorkeur? Het…
7 jaar na het tragische overlijden van zijn zoon brengt John Travolta dit ontroerende bericht naar buiten Een kunstenaar gebruikt 100 duizend verboden boeken om een Griekse tempel neer te zetten op de plek waar nazi's 2000 boeken hadden verbrand

Welke veer heeft jouw voorkeur? Het antwoord zegt iets over je persoonlijkheid

23.112
Advertisement

Heb je ooit wel eens gedacht hoe saai het leven zou zijn als we allemaal hetzelfde zouden zijn? Gelukkig is het enige wat we allemaal gemeen hebben met elkaar dat we allemaal anders zijn. Voor zover er mensen zijn met een soortgelijke persoonlijkheid, heeft ieder schakeringen die hem of haar uniek maken.
Hoe dan ook, sommige karaktertrekken kunnen mensen met elkaar delen, en daarom is er vanuit de bestudering van handlijnen en vormen de simpele verentest ontstaan. Kijk gewoon goed naar de veren en kies diegene die je het meeste aantrekt. Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt, lees dan of je persoonsbeschrijving je typeert.

foto: Youtube

Nu je je keuze gemaakt hebt kan je verder gaan

Veer 1

foto: pixabay.com

Vrede en harmonie hebben een grote rol wat jullie betreft, ook omdat je iemand bent die vredelievend en gul is. Nobel van geest dat je bent hou je ervan om anderen te helpen, je kunt zelfs geen nee zeggen wanneer iemand je nodig zou kunnen hebben. Je gaat gemakkelijk een band aan met mensen, maar de mensen die je graag ziet zijn degenen met wie je een echte verbinding hebt. Velen zouden gebruik van jullie kunnen maken omdat ze aardig zijn verwarren voor zwakte, maar vergeet niet dat alleen de sterkste ziel echt aardig kan zijn.

Advertisement

Veer 2

foto: pixabay.com

Je bent heel oplettend en je leert heel snel. Je kunt verder heel goed vriendschappen sluiten en geef je alles voor anderen omdat je verwacht dat zij hetzelfde voor jullie zouden doen. Koppig en intelligent dat je bent, hou je ervan om alleen te zijn, ook als je veel vrienden hebt heb je tijd nodig om tijd alleen door te brengen met jezelf en heb je vaak moeite met anderen te vertellen hoe je je voelt. Je houdt er niet minder om van hen, ook al heeft iemand wel eens gedacht dat dit wel zo was.

Veer 3

foto: pexels.com

Onafhankelijk zijn is de fundamentele eigenschap die bij jou als persoon hoort. Je gaat altijd op je doelen af en er is niets dat je uit de weg gaat om ze behalen. Daarnaast ben je avontuurlijk. Elke keer wanneer je onderuit gaat weet je jezelf weer op te rapen, 't maakt niet uit hoe, je vindt een manier. Mislukkingen zie je als ervaringen die je sterker maken. Je let er erg op wie je als vrienden kiest en heb je goede leiderschapskwaliteiten.

Veer 4

Je sterke karakter en je unieke persoonlijkheid vormen een soort van raadsel. De kracht van je fantasie is ontzettend groot en vind je altijd een of andere gekke oplossing voor je problemen. Heel vaak blijven mensen die jou kennen in de ban van je persoonlijkheid en charisma: je bent niet iemand die mensen bewust kunnen negeren. Iedereeen prijst zich ten slotte gelukkig dat ze je hebben leren kennen.

Advertisement

Veer 5

foto: pexels.com

Je bent een kunstenaar en je creatieve fantasie brengt schitterende resultaten voort, jammer genoeg vertrouw je niet altijd helemaal op je vaardigheden. Dit is iets wat je tegenhoudt in je groei. Je maakt je zoveel zorgen dat je door je angst in de startblokken blijft staan. Zonde, want je hebt echt een opmerkelijk oog en gevoel voor detail. Je streeft altijd naar perfectie en hierdoor probeer je het beste van jezelf te geven in de overtuiging dat anderen hetzelfde zullen doen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt