7 aanwijzingen die een vrouw kunnen helpen begrijpen dat ze niet langer verliefd is op haar partner

door Skip

04 Augustus 2017

7 aanwijzingen die een vrouw kunnen helpen begrijpen dat ze niet langer verliefd is op haar partner
Advertisement

Het is veel makkelijker om te weten dat je verliefd te zijn dan door te hebben dat je dat niet meer bent. Een lange relatie kan enkele verborgen valkuilen in zich hebben en hebben we niet altijd door dat onze gevoelens veranderd zijn. Heel vaak komt dit doordat de angst die we hebben om pijn te lijden een rol speelt. Een gevoel dat onvermijdelijk we onvermijdelijk zullen moeten voelen wanneer een relatie ten einde is, of wanneer de beslissing is genomen om het af te kappen of wanneer mensen uit elkaar zijn. In het algemeen hebben vrouwen er moeite mee om deze stand van zaken beter te weten vanwege hun gevoeligheid en emoties.

via bustle.com

Advertisement

Dit zijn de voornaamste dingen die een vrouw voelt wanneer ze niet meer van een man houdt.

Dit zijn de voornaamste dingen die een vrouw voelt wanneer ze niet meer van een man houdt.

Exey Panteleev | Wikimedia

1) Uit elkaar gaan voelt niet meer als een last, je voelt niets wanneer je afscheid neemt in de wetenschap dat je elkaar een paar dagen niet zult zien. Het kan zelfs gebeuren dat je je opgelucht bent of onverschillig voelt wat betreft de situatie, iets wat niet gebeurt wanneer je verliefd bent, wanneer je dan veel tijd kwijt bent aan het afscheid nemen van elkaar.

2) De uitjes, de wandelingetjes en vooral samen eten aan tafel wordt niet meer van genoten zoals voorheen. Het is bekend dat wat er aan tafel gebeurt veelzeggend is over een stel. Samen de maaltijd delen is niet meer zo aantrekkelijk of belangrijk, vlug koken wordt een onderdeel van de relatie. Vaak worden de gesprekken aan tafel saai of wordt er zelfs helemaal niet meer gesproken.

3) Naast hem wakker worden brengt niet meer hetzelfde gevoel, je hebt geen zin meer om hem een kus te geven en hem goeiemorgen te zeggen, evenmin om nog even te blijven liggen en knuffelen.

4) Als je niet meer echt van iemand houdt dan gaat alles wat dit persoon aangaat op de achtergrond staan. Alle aandacht die je diegene geeft gaat in plaats daarvan naar jezelf uit.

5) Als de partner afwezig is of niets doet, dan maakt het niet uit waar hij wel of niet is. Je geeft veel liever de voorkeur aan de rust die je hebt in het alleen blijven.

6) De behoefte ontstaat om iemand anders te willen ontmoeten, iets anders te willen voelen. Je geest gaat verhalen verzinnen met mensen die je maar vluchtig gezien hebt. De fantasie dat je weer verliefd wilt worden wakkert aan, de wens om weer nieuwe mensen te leren kennen.

7) De verhalen die je verzint en zich afspelen voor je geestesoog hebben niet meer je partner in de hoofdrol. Verdrietig genoeg wanneer diegene met wie je zoveel samen hebt gedeeld niet meer terugkomt in je gedachten, dan is dat niet iemand meer met wie je jouw toekomst wil delen.

Advertisement