Met welke sleutel zou jij je schatkist in je bewustzijn willen openen? Je keuze heeft een betekenis - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Met welke sleutel zou jij je schatkist…
Dit zijn 7 regels die iedere ouder zo moeten volgen voor het welzijn van hun kinderen Denk eerst goed na voordat je tekeergaat tegen je hond, want zijn 'Schuldige blik' heeft iets te betekenen

Met welke sleutel zou jij je schatkist in je bewustzijn willen openen? Je keuze heeft een betekenis

16.730
Advertisement

Het onderbewuste is dat gebied in ons dat met gebeurtenissen in ons innerlijk te maken heeft die slechts vagelijk worden waargenomen door het bewustzijn. Het stuurt ons in het maken van de keuzes waar we niet over nadenken, het beïnvloed ons perspectief, herinneringen en emoties. Het is daarom de bedoeling dat je niet al teveel nadenkt wanneer je een sleutel kiest. Sterker nog, je moet helemaal niet denken (maar dat is natuurlijk onmogelijk). Kies de sleutel uit die je het meest aantrekt: met welke van deze sleutels zou je een oude stoffige schatkist willen openen?

Nadat je een sleutel hebt gekozen ga dan ontdekken wat er in de schatkist zit.

Sleutel 1

Je bent iemand die eenvoudig is en eerlijk. Je hebt een analytische en rationele persoonlijkheid ook al gaat er achter deze veilige verschijning iets schuil: in de kist zit je innerlijke kwetsbaarheid. Je bent intelligent en kunt verbanden in dingen zien zonder daarvoor geleerd te hebben en je vertrouwt meer op jezelf dan op anderen.

Advertisement

Sleutel 2

Deze sleeutel kan een magische kist openen waarin je levendigheid zit. Je bent charismatisch, sterk en niet bang voor het onbekende. Je krijgt makkelijk wat je hebben wilt behalve in enkele gevallen. Je voornaamste kracht is je onafhankelijkheid, als je iets belooft dan doe je dat met tegenzin en voel je je gebonden als dat gebeurt.

Sleutel 3

Als je deze sleutel hebt gekozen dan is dat zo omdat je op dit moment heldere ideeën hebt en vertrouwen hebt in jezelf en de keuzes die je maakt. Je snapt dat door de controle te houden en het maximale te geven dat je elke uitdaging kunt overwinnen. Dit maakt van jou een uitstekend leider: in deze kist zit je vasthoudendheid.

Sleutel 4

In deze kist zit vrolijkheid en optimisme. Je hebt een vrolijke, grappige persoonlijkheid maar vaak is je impulsiviteit en kom je door je overmatige enthousiasme in de problemen. Je kunt praten als Brugman, bent open en amicaal. Je voornaamste eigenschap (voor sommigen een slechte) is je extreme oprechtheid.

Advertisement

Sleutel 5

In deze kist zit je creativiteit. De keuze van deze sluetel staat voor iemand die zeer fantasierijk is, origineel en gevoelig en bereid is om bij iedereen die hij/zij ontmoet in het leven een indruk achter te laten. Je grote hart en je intelligentie helpen je anderen te begrijpen en heb je vaak te lijden onder de kritiek die jouw originaliteit bij sommige mensen los kan maken.

Sleutel 6

In deze kist zit logica en systematiek. Je hebt een groot concentratievermogen en bent heel rationeel en hebt vaak grootse ideeën. Je bent heel trouw en vaak, misschien te vaak, verwacht je van anderen dat ze ook zo trouw zijn.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt