Dit voertuig heeft de gemakken van een camper en van een klein bestelbusje, maar het is het interieur dat magisch is - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit voertuig heeft de gemakken van een…
24 kleinkinderen die foto's van hun jonge opa of oma hebben nagemaakt, en dat met ongelofelijke resultaten Deze tekeningetjes die werden gemaakt tijdens momenten van verveling zijn genialiteit in zijn puurste vorm

Dit voertuig heeft de gemakken van een camper en van een klein bestelbusje, maar het is het interieur dat magisch is

4.333
Advertisement

Een camper is een manier van reizen die door veel mensen prettig worden gevonden omdat ze zo niet afhankelijk zijn van het reserveren van een plek waar ze kunnen eten of slapen. Het is ideaal voor gezinnen, maar ook voor een groep vrienden die ongedwongen een gebied willen verkennen. Er zijn echter veel mensen die er niet de voorkeur aan geven omdat campers zo groot zijn, wat moeilijkheden kan geven met rijden, met name in stedelijk gebied.

Als jij ook nog geen camperbezitter bent omdat je het zo'n groot ding vindt, dan moet je dit lezen en wie weet zal je dan op je volgende reis niet het vliegtuig pakken!

De HymerCar, van het merk Hymer onderscheidt zich doordat het 't nut van een bestelbusje met dat van een camper met elkaar bundelt.

De grootte is vrijwel identiek aan dat van een bestelbusje, dus ook geschikt voor een stedelijke omgeving, maar binnen ontbreekt het je aan niets dat je in een gewone camper zal vinden, ook een toilet.

De Hymer heeft een vouwdak zodat het aantal slaapplaatsen kan worden uitgebreid.

Advertisement

Als je niet onder de indruk bent van de buitenkant dan wel om het feit dat het echt een busje wordt genoemd in plaats van een camper, dan zal het interieur je verbazen.

Dit interieur is waarschijnlijk het beste van al de campers die je tot nu toe hebt gezien, dat vooral praktisch, comfortabel en makkelijk is.

De camper is voorzien van twee slaapvertrekken, genoeg om ook aan grote gezinnen ruimte te bieden.

De keuken heeft alles, ook een fornuis.

Advertisement

In de badkamer is er een opklapbare wasbak en een toilet waar je een douche van kan maken

In de zomer bieden de slaapplekken in het bovenste gedeelte het beste uitzicht. Mensen die graag nauw verbonden zijn met de natuur zonder aan gemakken in te hoeven leveren zullen dit fantastisch vinden!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt