Wil je een idee voor een leuke trip? Op Airbnb kan je een echte boekwinkel huren in een klein dorpje in Schotland - Curioctopus.nl
x
Wil je een idee voor een leuke trip?…
Een Italiaanse ontwerper vindt de Vespa opnieuw uit en maakt hem elektrisch, maar er is nog een aanpassing die niet iedereen bevalt Deze afbeelding verdwijnt als je er 20 seconden lang naar kijkt... en die je hersens in de war gooit

Wil je een idee voor een leuke trip? Op Airbnb kan je een echte boekwinkel huren in een klein dorpje in Schotland

15 April 2018 • Door Skip
1.434
Advertisement

Al sinds tijden hebben bed&breakfasts het niveau van bedden met minimaal comfort voor een minimale prijs voorbijgestreefd, want vandaag is er een ruime keus aan b&b's die een schitterende locatie bieden en dat nog voor veel aantrekkelijkere prijzen. Airbnb is het ontmoetingspunt geworden van al die mensen een slaapplek willen huren of verhuren, en het is nou juist deze site waar je de meest bijzondere b&b's vindt. Van de vele die er zijn heb je er eentje in Schotland die je de mogelijkheid biedt om niet alleen in een appartement te overnachten voor 40 euro, maar ook dat je de boekwinkel mag runnen op de begane grond.

Je huurt een volwaardige boekwinkel bij het appartement en is te vinden in de stad Wigtown in Schotland.

Het heet er 'The Open Book' omdat ze hier openstaan voor alle ervaringen: de eigenaar zelf biedt deze gelegenheid en organiseert ook nog andere evenementen ter promotie van zijn winkel en meer in het algemeen ook om alle boekwinkels in heel de wereld te steunen.

Het is mogelijk om hier een of twee weken te verblijven. Inbegrepen in de prijs heb je de winkel en het appartement boven.

Advertisement

Een team van vrijwilligers helpt je een handje tussen de boekenplanken en geven zij suggesties over de plaatsen die je niet mag missen in Schotland.

"Het doel van de boekwinkel is om mensen blij te laten zijn met boeken, dat mensen gaan leren met behulp van onafhankelijke boekwinkels en mensen te verwelkomen van over heel de wereld," zo valt te lezen in de recensie.

Het appartement boven is in Schotse stijl opgetrokken: klein maar goed verzorgd.

Advertisement

Er zijn alle comforts en voorzieningen die door de site worden gegarandeerd en hier op staan.

Dus, als boeken echt je ding zijn, dan is dit de bestemming en ervaring die je tenminste een keer in je leven moet hebben bezocht en ondergaan!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt