Een vrouw legt elegant het zwijgen op aan degenen die haar verwijten dat ze een echtgenoot heeft die te knap is voor haar lichaam - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een vrouw legt elegant het zwijgen op…
Mensen met blauwe ogen stammen allemaal af van één voorouder Een kwartiertje per dag

Een vrouw legt elegant het zwijgen op aan degenen die haar verwijten dat ze een echtgenoot heeft die te knap is voor haar lichaam

3.838
Advertisement

Jenny wordt vaak curvy genoemd vanwege haar lichaamsbouw, dat niet conformeert aan de schoonheidsstandaard die is bepaald door de maatschappij en sociale media. Recentelijk heeft zij bekendheid verworven met het antwoord dat ze gaf op het commentaar van mensen die zich afvroegen hoe zij zo'n knappe vent aan d'r zijde zou kunnen hebben. Jenna heeft altijd moeite gehad met het accepteren van haar lichaam en heeft ze vaak tegen zichzelf gezegd dat ze zo'n man, die ze nu al meer dan tien jaar heeft, niet waardig is. Het is niet makkelijk voor haar geweest om dit soort kritiek te krijgen op de socials, maar heeft ze wel de moed gehad om te zeggen wat haar mening is.

Iemand stuurde me een berichtje. Er stond in dat het niet mogelijk kon zijn dat ik zo'n mooie man gevonden kon hebben. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van streek was door dit commentaar.

Een deel van mijn onzekerheid komt juist voort uit het huwelijk met deze man. Hoe kan een volle dame als ik zo'n man hebben kunnen scoren? Ik voel me onwaardig en ik bombardeer mijn kop met gedachtes als "ik ben niet dun, ik verdien het niet."

Hij heeft echter in de afgelopen tien jaar elk stukje van mijn lichaam en wie ik ben geaccepteerd en hij herinnert me er altijd aan hoe mooi ik ben, vooral op de momenten dat wat ik denk niet klopt met de realiteit.

Ja ik heb brede heupen en fikse armen. Ik heb cellulitis op mijn billen maar mijn man vindt dit allemaal mooi aan mij. Er is meer dan alleen het lichamelijke en dat geldt voor hem, voor jullie, voor iedereen. Bij ware liefde heb je geen oog voor omvang.

Deze laatste dagen stonden mijn man en ik er versteld van te moeten zien hoe de maatschappij het nieuwswaardig vindt en twee verliefde mensen ziet die beiden een verschillende lichaamsbouw hebben. Maar we zijn dit langzaam aan het accepteren, wat betekent dat we onze boodschap naar de hele wereld uitdragen.

Wij zijn niet onze lichamen, ik ben niet curvy en mijn man is niet "meneer sixpack". In wezen zijn we nog altijd die jonge mensen die elkaar leerden kennen op de universiteit en die verliefd werden enkele jaren geleden.

Onze relatie heeft, net als alle andere, ups en downs gekend, de blije en verdrietige momenten, maar we hebben er toch voor gekozen om op te komen dagen en de ontvangen kritiek om te buigen die we in ons bericht hebben gekregen. Wij denken dat de wereld snakt naar dingen die echt zijn, en het feit dat we viral zijn gegaan laat dat zien.

Hier zijn we dan: Jenna en Drew, een normaal stel uit een kleine stad, nu verliefder dan op de dag dat we elkaar het jawoord gaven. Je kent ons misschien vanwege onze lijven, maar ik hoop dat je ons waardeert om ons innerlijk en voor de goede harten die we hebben? Zou je dat kunnen?

Hier is het bericht integraal te lezen.

Tags: NuttigVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt