In deze futuristische camper zit een bubbelbad en staat er een helikopter op het dak... kamperen op 5-sterrenniveau dus - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
In deze futuristische camper zit een…
De middelvinger van Galileo staat symbool voor alle mensen die strijden tegen onwetendheid In China zijn de eerste baby's geboren van wie het DNA is aangepast

In deze futuristische camper zit een bubbelbad en staat er een helikopter op het dak... kamperen op 5-sterrenniveau dus

1.062
Advertisement

Campers zijn voertuigen die vanbinnen zo zijn opgebouwd dat de mensen die erin zitten er ook in kunnen verblijven. In de gewonere versies heb je van die alkoofbedden, inklaptafeltjes, douche en wc in kleine ruimte en min of meer alles wat je nodig hebt om te leven in wat lijkt op een bestelbusje. Sommige campers hebben een terras met uitzicht, een wellnessgedeelte en een landingsplaats voor een helikopter die kan worden 'ingetrokken'. Dit heeft allemaal betrekking op de Furrion Elysium, de luxecamper van de toekomst.

Campers zijn zeker niet allemaal gelijk geschapen. Net zoals dat geldt bij huizen, heb je een huis dat beter is voorzien van accessoires, groter en luxer is. En dan is daar de Elysium, de camper, als je hem ook zo wilt noemen, dat meer een bundeling is van een vijfsterrenhotel, een wellnesscentrum en een helihaven. Dit model, geproduceerd door het Amerikaanse bedrijf Furrion is misschien wel een van de mooiste en meest bijzondere campers die worden verkocht ter wereld. Het is een bom luxe en als je eenmaal binnen bent waan je je in de toekomst. 

De Elysium is heel groot en uiterst modern. In het "woonkamertje" vindt je een 75-inch Ultra HD-tv, extra large slaapkamer, een wellnessgedeelte, een volledig betegelde badkamer, een kleine kelder, een openhaard en een stoombad. Een keuken met de allernieuwste huishoudelijke apparatuur en kwaliteitsparket op elke centimeter van de vloer.

Advertisement

Ga je de trap op dan kom je op een terras met uitzicht en met een jacuzzi. Ook bevindt zich hier de helihaven voor de mini privéhelikopter die bij de Furrion Elysium inbegrepen zit. Er ontbreekt dus helemaal niks aan boord van deze camper die waarschijnlijk niet onder hoeft te doen voor de meest luxe villa's.

Op dit moment is de camper jammer genoeg niet op de markt verkrijgbaar en is hij speciaal gemaakt voor de CES (Consumer Electronic Show) waar hij de onbetwiste koning was van de hele tentoonstelling. De geschatte waarde van deze "reus" moet zo rond de 2,5 miljoen euro zitten. Een groot bedrag dat slechts voor eental te betalen is.

In de video onderaan het artikel is er een volledige rondleiding te zien aan boord van deze spectaculaire camper waar je je nog eens eraan kunt vergapen hoe uniek dit speciale voertuig is. Goede reis gewenst!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt