Een beroemd merk heeft de eerste “Oneindige wc-rol“ gemaakt, een rol toiletpapier die een hele maand duurt

Janine image
door Janine

19 April 2019

Een beroemd merk heeft de eerste “Oneindige wc-rol“ gemaakt, een rol toiletpapier die een hele maand duurt
Advertisement

Het kopen van wc-papier is iets dat niet aan het toeval kan worden overgelaten of dat moet worden overgelaten aan degenen die weinig verantwoordelijkheid dragen. Het risico is dat het op de minst geschikte momenten op is en om jezelf - of iemand anders - in een gênante situatie te bevinden.

Het lijkt misschien een grap, maar een bekend multinationaal merk heeft de eerste echt "maxi" -rol gecreëerd: het is de enige die ontworpen is die een hele maand meegaat.

Advertisement
shop.charmin.com

shop.charmin.com

Het Amerikaanse merk Charmin, eigendom van de multinational Procter & Gamble, heeft de “Oneindige rol” gemaakt, een rol toiletpapier ontworpen om een hele maand mee te gaan.

Aanvankelijk “Rol van de vrijheid“ genoemd - een even toepasselijke naam, naar onze mening - bestaat uit een extra grote rol dubbellagig papier. Het merk heeft meerdere formaten beschikbaar, afhankelijk van of het door één of meer mensen wordt gebruikt.

Omdat het geen rol is met een standaardformaat, heeft het zijn ondersteuning nodig om in alle comfort te worden gebruikt: een ondersteuning die het bedrijf gratis aanbiedt aan degenen die de "starterkit" kopen, te koop aangeboden voor een voordelige prijs - 3 rollen en de ondersteuning voor slechts $30.

Degenen die de rol al hebben geprobeerd, beweren ongelofelijk opgelucht te zijn dat ze niet meer zo vaak van rol hoeven te verwisselen.

Vind jij dit een geniaal idee of gewoon een reclameproduct dat gedoemd is tot mislukking?

Advertisement