Amazon heeft een prachtige tuinkoepel te koop gezet om je eigen paradijselijke hoekje te creëren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Amazon heeft een prachtige tuinkoepel…
Beginnen met werken vóór 10 uur in de ochtend kan schadelijk zijn voor de gezondheid, zeggen onderzoekers Deze 15 foto's van over de hele wereld laten zien dat moeder zijn een prachtig avontuur is

Amazon heeft een prachtige tuinkoepel te koop gezet om je eigen paradijselijke hoekje te creëren

Door Janine
1.360
Advertisement

Als je niet echt van kamperen houdt, maar toch jezelf onder wilt dompelen in de natuur voor een alternatieve vakantie, dan heb je vast wel eens gehoord van "glamping". Dit is een bepaald type camping, waar je alle comfort van een hotel hebt, hoewel het type accommodatie een tent is - een al opgezette tent, ingericht met unieke meubels en voorzien van alle comfort. Als je graag in contact wilt komen met de natuur zonder afstand te doen van comfort, kan dit nieuwe idee van Amazon je misschien helpen: een gigantische koepel waarmee je rechtstreeks in je tuin kunt “glampen"!

via: Amazon
foto: Amazon

De koepel is gemaakt van PA6 en PVC, niet-corrosief en 100% recyclebaar, om op elk moment van de dag of nacht een volledig zicht op de lucht en de omgeving te hebben. De koepel heeft een basis van ongeveer 32,5 meter en een maximale hoogte van 2,20 meter, maten die de meeste mensen toestaan om rechtop te staan.

Een belangrijk kenmerk van het product is dat het zowel in de zomer als in de winter kan worden gebruikt: de koepel maximaliseert namelijk de luchtstroom om een uniforme temperatuur binnenin te houden. Omdat het ook bestand is tegen wind en sneeuw, kun je jezelf wijden aan het lezen van een goed boek, ondergedompeld in de natuur, zelfs in de koudste maanden van het jaar.

foto: Amazon

Klanten die het product kochten, lijken er enthousiast over te zijn en de beoordelingen bewijzen het:

"We hebben er een gekocht na een avond in het Watergate Hotel te zijn geweest en een van hun iglo's te hebben gehuurd,” schreef een tevreden klant.

"Vorig jaar hebben we het op onze binnenplaats in Washington neergezet en dit jaar hebben we het verplaatst naar onze binnenplaats in Williamsburg. Het kost wat tijd om de hele koepel te monteren, tenminste de eerste keer, misschien een paar uur. De tweede keer kostte het ons minder dan 30 minuten. We vinden het vooral fijn in de winter", merkte een tevreden klant op.

Advertisement
foto: Amazon

Kortom, als je een tuin hebt en je houdt van het idee om er het hele jaar door van te profiteren, dan zou het een idee kunnen zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt