Deze wolkvormige lamp is zo echt dat je het gevoel hebt dat het in huis stormt - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze wolkvormige lamp is zo echt dat…
Deze vereniging is op zoek naar vrijwilligers om naar Kroatië te reizen en de dolfijnen te redden De mode van taxi-honden, een absurde gewoonte die hen dwingt om karren vol mensen mee te slepen

Deze wolkvormige lamp is zo echt dat je het gevoel hebt dat het in huis stormt

644
Advertisement

Soms is het niet voldoende om comfortabel op je bank voor de tv of in de duisternis van een bioscoop te zitten om de magie van speciale effecten mee te maken; tegenwoordig lijken veel oplossingen voor design en interieur te willen voldoen aan de behoeften van de meest fantasierijke en selectieve klanten, die een soort "toegevoegde realiteit" willen leven in het comfort van hun eigen slaapkamer. Het ontwerpbureau Richard Clarkson Studio is hierin absoluut een stap vooruit.

De Engelse designlijn heeft een wolkvormige lamp ontworpen met nogal verrassende visuele en functionele eigenschappen: via een geavanceerd systeem van sensoren detecteert de "wolk" onze aanwezigheid en slaagt er interactief in om lichten en geluiden te simuleren die typerend zijn voor een hevige onweersbui, ook dankzij een ingebouwd luidsprekersysteem!

De lamp is gemaakt van hypoallergeen glasvezel en kan een zwak nachtlicht vrijgeven en ook geluiden en muzikale melodieën reproduceren. De klant die beslist om de cloud lamp te kopen, heeft alleen een draadloze afstandsbediening nodig waarmee hij de helderheid, sterkte en eigenschappen van een storm kan regelen en zijn favoriete muziek kan afspelen via een compatibel Bluetooth-apparaat.

Advertisement

Op dit moment is de ontwerpstudio van plan om verschillende "formaten" van wolkvormige lampen online te verkopen: de grootste (en de meest interactieve) kost $3.300, de middelgrote "slechts" $960. Maar er is ook een mini-formaat.

Voor iedereen die speciale effecten binnen de muren van hun huizen willen beleven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt