Hij verschuilt zich in musea en fotografeert mensen die bij kunstwerken passen: een te gek resultaat! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij verschuilt zich in musea en fotografeert…
Eetbare rietjes: na het drinken kun je ze ook opeten De Kaizen methode, de Japanse filosofie die je leert je leven te verbeteren in 3 eenvoudige stappen

Hij verschuilt zich in musea en fotografeert mensen die bij kunstwerken passen: een te gek resultaat!

Door Janine
5.133
Advertisement

Aandacht voor kleding is voor velen een essentieel onderdeel van het dagelijks leven, evenals het combineren van kleuren en tinten. Zonder de juiste combinatie voel je je niet tevreden en kun je absoluut de deur niet uit.

Lijkt het overdreven? Misschien toch niet, want er zijn nogal wat mensen die veel belang hechten aan dit dagelijkse ritueel. De kunstenaar waar we het over hebben, is waarschijnlijk een van hen, maar hij ging zelfs nog verder. Voor hem zijn de combinaties zo belangrijk dat hij hen als de protagonisten van een echt origineel fotografisch project uitkoos.

Zijn naam is Stefan Draschan, hij is Frans en hij brengt veel tijd door in de musea van Parijs, Wenen en Berlijn, uiteraard wachtend op de juiste combinatie! Waar hebben we het over? Kleuren van kleding, kapsels, houding of stijl in het algemeen: Stefan kijkt rond en wanneer iemand die een schilderij bekijkt, er kwa kleding goed bij past, maakt hij de foto!

Bekijk de onderstaande foto’s en je zult begrijpen waar we het over hebben: de resultaten zijn echt verrassend. Wie weet word je op een dag misschien wel de hoofdrolspeler van een kunstwerk alleen vanwege het dragen van kleding in de juiste kleur!

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

Wat vind je er van? Is het geen geniaal idee? Echte kunst met kunst!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt