Deze fotograaf heeft de majestueusiteit van de witkopzeearend op een perfecte manier gevangen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze fotograaf heeft de majestueusiteit…
Symbolen en cijfers onder plastic flessen: wat ze betekenen en waarom het belangrijk is om ze te kennen Na het Noordpoolgebied, het Amazoneregenwoud en Afrika brandt ook Indonesië: de branden zijn nodig om palmolie te produceren

Deze fotograaf heeft de majestueusiteit van de witkopzeearend op een perfecte manier gevangen

Door Janine
1.750
Advertisement

Perfectie is moeilijk te bereiken - misschien is het zelfs onmogelijk. Het is echter zeker mogelijk om een min of meer gedeeld concept van perfectie te benaderen. Denk je bijvoorbeeld dat de perfecte foto zou kunnen bestaan? Wie weet hoe vaak je hebt gediscussieerd over de schoonheid van sommige foto's of een kunstwerk. Perfectie bestaat niet, maar als we zo'n buitengewone foto zien, zo mooi en zo goed gemaakt als de foto die we je hieronder laten zien, is het enige bijvoeglijke naamwoord om het te beschrijven "perfect". Dit is een foto van een Amerikaanse zeearend, oftewel de witkopzeearend.

via: BBC

I decided to repost as my cover with a watermark as this eagle is getting shared more than I imagined!

Pubblicato da Steve Biro su Domenica 19 maggio 2019

Fotograaf Steve Biro heeft veel van zijn tijd besteed aan het fotograferen van dit specifieke soort adelaars en in het bijzonder kwam hij Bruce tegen, een prachtig exemplaar. Van alle genomen foto's viel hem vooral de foto op waarin de majestueuze adelaar een bijna perfecte geometrische vorm lijkt te maken. De spanwijdte wordt in feite weerspiegeld in het water, waardoor een evenwichtig beeld ontstaat.

De foto ging onmiddellijk viraal, tot verbazing van Steve die zo'n reactie niet verwachtte. De adelaar leek in werkelijkheid niet al te enthousiast over de aanwezigheid van de fotograaf, zozeer zelfs dat hij letterlijk probeerde hem weg te jagen door over zijn hoofd te vliegen. "Het was een nogal hilarisch moment," merkte Steve op.

Een foto die veel gebruikers blijft veroveren, gevangen door de schoonheid van de majestueuze adelaar.

Tags: DierenFotografie
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt