11 bedden in originele stijl waar je heerlijk of onrustig in kunt slapen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
11 bedden in originele stijl waar je…
Op de juiste plaats op het juiste moment: 15 foto's van voorwerpen, verschijnselen en onverwachte situaties De Ocean CleanUp: de plasticvanger is eindelijk in werking en is begonnen met het schoonmaken van de oceanen

11 bedden in originele stijl waar je heerlijk of onrustig in kunt slapen

Door Janine
3.619
Advertisement

Goed slapen is, zoals we weten, van fundamenteel belang voor onze gezondheid. Een ontspannen slaap bevordert een volledig en bevorderlijk herstel van alle dagelijkse vermoeidheid en helpt de daaropvolgende dagen beter en met minder stress tegemoet te treden. Maar hoeveel beïnvloedt de omgeving waarin we slapen onze slaap?

In werkelijkheid veel, net zoals ook het bed zelf van invloed is, de structuur waarop we uitgeput in de armen van Morpheus liggen. Eenieder heeft zijn eigen smaak in inrichting en voelt zich op zijn gemak in specifieke situaties. Sommige slaapkamers en accessoires weerspiegelen misschien niet altijd onze smaak.

De bedden die we in deze lijst hebben verzameld, hebben echter een zeer hoge originaliteit bereikt. Sommigen zijn zogezegd uitnodigend; anderen zijn nogal bedreigend. Ontdek ze samen met ons: zou je er heerlijk dromen of juist nachtmerries hebben?

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

foto: reddit
Advertisement

6.

7.

Advertisement
foto: unknown

8.

Advertisement

9.

10.

11.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt