Deze kat heeft een staart die zo dik en zacht is dat ze hem van een eekhoorn lijkt te hebben gestolen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze kat heeft een staart die zo dik…
27 dankbare afbeeldingen van zeer vuile voorwerpen die na een grondige reiniging een nieuw leven kregen Ranger, de Duitse herder met dwerggroei die voor altijd een puppy zal blijven

Deze kat heeft een staart die zo dik en zacht is dat ze hem van een eekhoorn lijkt te hebben gestolen

Door Janine
1.650
Advertisement

Elke katteneigenaar kan je vertellen over een exclusieve eigenaardigheid van zijn kat: die van Bell zullen kunnen zeggen dat ze een halve kat en een halve eekhoorn hebben. Deze prachtige kat, Bell dus, heeft namelijk een dikke en grote staart waar de mooiste eekhoorn ter wereld jaloers op zou zijn. Ze is zo schattig en teder dat haar Instagram-profiel wordt gevolgd door duizenden fans die elke foto waarderen.

Dit is Bell, de kat met de dikke en zachte staart.

Ze woont met haar familie in Japan en is een Napoleon-kat, ook wel Minuet genoemd.

De reden voor deze bijnaam is al snel duidelijk: kijk maar eens hoe Bell eruit ziet en je beseft dat je voor een miniatuurkat staat. Napoleon-katten hebben namelijk karakteristieke korte poten, een ronde kop en een prachtige dikke en zachte vacht.

Advertisement

Napoleon-katten staan bekend om hun ijzersterke gezondheid.

Ze komen voort uit de kruising van een Perzische kat en een Munchkin (ook wel teckelkat genoemd), en het ras is ontwikkeld om de complicaties te voorkomen die Perzische katten vaak hebben: overmatig tranen, gesloten traankanalen, platte neus en ademhalingsproblemen.

Ondanks de korte poten zijn Bell en alle katten van haar zelfde ras ongelooflijk actief: ze houden van springen, rennen en spelen.

Bell is bijna 4 jaar oud en is op het hoogtepunt van haar schoonheid: het is niet toevallig dat de eigenaren een persoonlijk Instagram-profiel voor haar hebben geopend!

Advertisement

Op het web staat ze bekend om haar dikke staart.

Wie heeft er geen zin om haar te aaien?

Advertisement

Zoals alle katten is ze ondeugend, maar haar familie is dolverliefd op haar!

Een kwispelende staart en iedereen ligt aan haar voeten!

Tags: DierenKattenSchattig
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt