Een verdwaalde kat wordt direct naast de flyer gevonden die de vermissing aankondigt - Curioctopus.nl
x
Een verdwaalde kat wordt direct naast…
Deze Italiaanse kunstenaar maakt houten sculpturen die echter lijken dan een foto De uitvinder van Ocean Cleanup lanceert een nieuw project om plastic uit de rivieren te verwijderen voordat het in de oceanen terechtkomt

Een verdwaalde kat wordt direct naast de flyer gevonden die de vermissing aankondigt

31 Januari 2020 • Door Janine
2.693
Advertisement

"Er is geen schijn van sympathie bij de kat. Hij leeft alleen, in zichzelf, subliem in zijn wijze passiviteit..." - is de manier waarop Andrew Lang, een beroemde Schotse schrijver, de totale afwezigheid van sympathie in deze prachtige dieren beschreef. Huisdieren. Dat katten niet als de schattigste dieren ter wereld worden beschouwd, was een bekend feit; desondanks zijn katten echter prachtige wezens en behoren ze samen met honden tot de meest voorkomende huisdieren. Als onze kat verdwijnt, raken we onmiddellijk in paniek en proberen we zo snel mogelijk te begrijpen wat er aan de hand is.

Deze kat lijkt niet al te ver weg te zijn gegaan...

De zwart-witte kat op de foto was bijvoorbeeld als vermist opgegeven door de eigenaren. Ze hadden flyers laten maken om hun kat te vinden, die echter een leuke grap lijkt te hebben uitgehaald.

Zoals je op de foto kunt zien, is de kat in feite teruggekeerd zonder zelfs maar te zijn verdwenen: met dezelfde kop als altijd kijkt hij straat, beschut achter een goed gesloten raam.

Tags: DierenKomischeKatten
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt