11 mensen die hun dagelijkse problemen creatief en op een beetje gekke manier hebben opgelost - Curioctopus.nl
x
11 mensen die hun dagelijkse problemen…
Eurostar staat op het punt een trein te lanceren die Londen rechtstreeks met Amsterdam zal verbinden De mysterieuze charme van SS Ayrfield, het oude wrak dat is veranderd in een drijvend bos

11 mensen die hun dagelijkse problemen creatief en op een beetje gekke manier hebben opgelost

06 Februari 2020 • Door Janine
46.796
Advertisement

Genialiteit en waanzin staan niet altijd zo ver uit elkaar. We weten dit goed wanneer we worden geconfronteerd met een probleem waarvan de oplossing verre van eenvoudig lijkt. En toch, als we er goed over nadenken, is een beetje creativiteit en - waarom niet - zelfs een snufje waanzin voldoende om tot een uitkomst te komen.

De hoofdrolspelers van de 11 foto's die we hier voor je hebben verzameld, weten het goed. Onbegrepen genieën? Dromers? Verspilde uitvinders? Het zijn waarschijnlijk al deze dingen bij elkaar... Zeker, dit zijn mensen die problemen oplossen, pragmatisch maar tegelijkertijd ongelooflijk fantasierijk. Verbaas je - en vermaak je! - om erachter te komen hoe ze al die moeilijke of ongemakkelijke situaties hebben opgelost.

1. Als de elektronische en supertechnologische droger niet werkt, kan het altijd een praktische dispenser worden voor dat goeie oude papier…

2. Wie is het nooit overkomen dat de kat door taartjes werd “geïntrigeerd”? Op deze manier wordt de cake vers gehouden en de kat op afstand!

Advertisement

3. Wie zei dat winterbanden alleen op auto's mogen worden gemonteerd? Onder deze schoenen zal de grip perfect zijn!

foto: Imgur/Axeeel

4. Hij zal geen enkele melding missen, maar de veiligheid is ver te zoeken…

5. Hoe vaak zat de kat op het toetsenbord terwijl je aan het werk was? Deze persoon heeft een nep-computer voor zijn kat gemaakt: zo wordt hij nooit onderbroken terwijl hij aan het werk is!

Advertisement

6. Wat basiskennis van de natuurkunde is voldoende… en je kunt echt veel moeite besparen. In dit geval is het principe van communicerende gieters van pas gekomen.

7. Als de diefstal van slippers in een berghut een probleem wordt, gaan we over op drastische remedies

Advertisement

8. Pantoffels met stijgijzers: dit is echt een vondst om comfortabel in houten palen te klimmen

foto: Imgur/Axeeel

9. Deze zwangere vrouw heeft een bed gemaakt waarmee ze op haar buik kan rusten, wat anders echt onmogelijk zou zijn geweest!

Advertisement

10. Een niet zo heel serieuze remedie om te voorkomen dat je ogen gaan tranen bij het snijden van uien: of het ook een leuke remedie om te zien is, laten we aan jou over...

foto: Imgur/unti1x

11. Kinderen zijn zo gefascineerd door mobiele telefoons en tablets dat ze op alle mogelijke manieren proberen ze overal te gebruiken...

Wat vind je van deze onverwachte genieën uit het dagelijks leven? Heb je ooit een origineel idee gehad waarvoor je een applaus zou hebben verdiend? Vertel het ons in de reacties!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt