Gevonden op een markt, het album van een vrouw gefotografeerd samen met de beroemdste Hollywood-filmsterren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Gevonden op een markt, het album van…
Remos, de geit met een fascinerende uitstraling die bijna op een popster lijkt Deze bijen hebben hun krachten gebundeld om het deksel van een pot honing te openen

Gevonden op een markt, het album van een vrouw gefotografeerd samen met de beroemdste Hollywood-filmsterren

Door Janine
5.536
Advertisement

Herken je dat, wanneer je thuis bent en je wanhopig op zoek bent naar datgene dat plotseling essentieel is geworden in je leven, zelfs als je het maanden (zo niet jaren) zonder hebt gedaan, maar je het echt niet kunt vinden? Het heeft geen zin om tegen je partner (tegen de kinderen of tegen je moeder!) te schreeuwen of ze toevallig een idee hebben waar het is gebleven. In de meeste gevallen wordt het verloren voorwerp gevonden op de gebruikelijke plaats waar we, misschien, al vaker hadden gezocht. Er zijn echter mysterieuze gevallen waarin we niet begrijpen hoe dat voorwerp op die specifieke plek terecht is gekomen. Dit is wat er is gebeurd met het bijzondere fotoalbum van een Amerikaanse vrouw... onverwachts gevonden in een tweedehandswinkel in België!

Johnny Depp & Juliette Lewis

Het fotoalbum dat de hoofdrol speelt in dit verhaal is niet het klassieke familiefotoalbum, maar een soort fotografisch dagboek van een vrouw die in haar leven kennelijk de belangrijkste Hollywood-beroemdheden heeft ontmoet.

Patrick Stewart

Het mysterie begon toen medewerkers van een tweedehandswinkel in België dit merkwaardige album in de winkel vonden. Het is waarschijnlijk van iemand geweest die de winkel heeft bezocht, maar hoe het daar is gekomen, is nog steeds onduidelijk.

Advertisement

Sam Neill en een jonge Robert Downey Jr.

Johnny Depp, Harrison Ford, Angelina Jolie: de mysterieuze vrouw op de foto's lijkt ze allemaal te hebben ontmoet!

Dankzij sociale media en de snelheid van internet slaagde de kringloopwinkel er in om de naam van de vrouw en haar dochter, die in Amerika woont, te achterhalen.

Bruce Willis

Door het album bladerend, kunnen we wel zeggen dat de gelukkige vrouw de beroemdste acteurs van het grote scherm heeft ontmoet, maar de twijfel rijst: wat als zij degenen waren die de oudere vrouw hebben ontmoet?

Uiteraard een grapje - de mysterieuze vrouw maakte namelijk deel uit van de Hollywood Foreign Press Association (HFPA), een vereniging zonder winstoogmerk van journalisten en fotografen die zich bezighield met kunst en amusement.

Elijah Wood was nog een kind op deze foto

Advertisement

Kevin Bacon en Tom Hanks

Haar naam is Maria Snoeys-Lagler en ze heeft haar geliefde beroep uitgeoefend tot de leeftijd van 87 jaar, in 2016, toen ze vreedzaam overleed.

Harrison Ford

Advertisement

Keanu Reeves

"We hebben de naam van de vrouw ontdekt dankzij haar badge die we op een van de foto's hebben gezien", aldus de woordvoerders van de winkel (Opnieuw & Co). Het is zeker geen voorwerp waar iemand vrijwillig vanaf zou willen, maar niemand kan zich voorstellen hoe het de oceaan had kunnen oversteken.

Angelina Jolie

Advertisement

Will Smith, toen hij ons in de jaren '90 vermaakte als de Fresh Prince of Bel Air

Jon Bon Jovi... deze hadden we niet verwacht!

De vrouw leek erg van haar werk te houden en deze foto's zijn daar het bewijs van.

Drew Barrymore

Een fotoalbum is een waardevol voorwerp, omdat het vaak onschatbare herinneringen bewaart. Juist om deze reden probeerde de tweedehandswinkel (gelukkig met succes!) de dochter van de vrouw op te sporen.

Antonio Banderas

Denzel Washington

Jack Nicholson

Het was voldoende om de post op Facebook te delen die een reeks shares tot gevolg had, die uiteindelijk leidde tot het ontdekken van de identiteit van de vrouw en het opsporen van haar dochter.

Hugh Grant

We hopen echt dat dit boek met herinneringen weer in handen van de dochter van Maria Snoeys-Lagler zal komen zonder verdere koerswijzigingen.

Wat te zeggen... deze vrouw heeft zich nooit verveeld tijdens het werk!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt