Dit is Toilet Timer, de zandloper die de minuten telt als je te veel tijd doorbrengt op het toilet - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Dit is Toilet Timer, de zandloper die…
Een leeuwin adopteerde een verlaten luipaardwelp en behandelde hem alsof hij haar eigen kind was Een kunstenaar maakt prachtige houtskoolportretten en verlicht deze op een manier zodat het bijna natuurlijk lijkt

Dit is Toilet Timer, de zandloper die de minuten telt als je te veel tijd doorbrengt op het toilet

Door Janine
1.038
Advertisement

We leven allemaal een min of meer hectisch leven; of het nu ons werk is of eindeloze dagelijkse verplichtingen, we hebben bijna nooit tijd om... tijd voor onszelf te nemen. Zelfs die essentiële 5 minuten opgesloten op een toilet om onze dingen te doen. Of het nu is om onze essentiële en biologische behoeften te doen of om even weg te zijn van de dagelijkse sleur en een paar minuten nergens aan te denken, de pauze op het toilet lijkt iets heiligs. Maar pas op dat je niet te lang blijft zitten!

via: Metro UK
foto: Kickstarter

Op Kickstarter lijkt de uitvinding voor degenen die te lang op het toilet blijven, zeer succesvol te zijn: het wordt Toilet Timer genoemd en is een leuke en ironische zandloper die ongeveer 5 minuten duurt en die letterlijk de maximale tijd voor gebruik op het toilet berekent, zonder dat de mensen te lang moeten wachten op hun beurt!

foto: Kickstarter

De Toilet Timer is al een succes op Amazon voor een prijs van ongeveer $12 en kan worden gekocht in drie leuke variaties: de “pappa”-versie, eentje die gewijd is aan een witte babyolifant, en ten slotte de meer sarcastische die lijkt op de president van de VS, Donald Trump!

Volgens de fabrikanten van de Timer, een bedrijf genaamd Katamco, kan dit ironische apparaat ook gunstige effecten hebben op onze gezondheid: blijkbaar adviseren gastro-enterologen mensen om niet langer dan vijf minuten op het toilet te zitten, om scheuren en bloedingen te voorkomen.

Advertisement
foto: Kickstarter

Het idee van de Toilet Timer lijkt door de bedenker Adam te zijn bedacht toen hij op een dag, te lang zittend op het toilet van zijn badkamer, zijn benen niet kon bewegen omdat ze te pijnlijk waren!

Kortom, er is niets zo slecht dat het niet ergens goed voor is, en hoewel de 5 minuten van de zandloper misschien te weinig lijken voor je dagelijkse moment van ontspanning... het is in ieder geval goed voor je gezondheid!

 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt