Beroemdheden “vereeuwigd” naast zichzelf toen ze jong waren: 20 fotomontages die zo realistisch zijn dat ze echt lijken - Curioctopus.nl
x
Beroemdheden “vereeuwigd” naast…
15 foto's met een Deze 20 foto's laten zien dat honden zelfs de meest trieste dag kunnen opvrolijken

Beroemdheden “vereeuwigd” naast zichzelf toen ze jong waren: 20 fotomontages die zo realistisch zijn dat ze echt lijken

12 Juni 2020 • Door Janine
249.233
Advertisement

De jaren gaan voor iedereen voorbij, ook voor degenen die de mogelijkheid hebben om te laten lijken dat het niet zo is. We hebben het over de vele beroemdheden, uit de wereld van film, muziek en meer, die ons met hun personages, hun liedjes en hun beelden hebben ontroerd en ons hebben vermaakt. Iconische figuren, die we ons allemaal op een bepaalde manier herinneren - misschien jong en actief - maar die onvermijdelijk de tekenen van veroudering met zich meedragen.

Niets vreemds, dat is zo, maar het is behoorlijk indrukwekkend als je ze als jonge mensen naast hen ziet, in ultra-realistische fotomontages. Zoals die van Ard Gelinck, een Nederlandse grafisch ontwerper, met zijn ongelooflijke foto’s. Er zijn veel beroemdheden die hij ”vereeuwigd" heeft in zijn werken, die veel mensen volgen op zijn Instagram-pagina.

1. Matt Leblanc

2. Harry Potter en... Daniel Radcliffe!

Als je ernaar kijkt, vraag je je echt af of de acteur of muzikant deze vergelijkingen wel leuk vond. We zijn er echter zeker van van wel, omdat de designer erin slaagt om "voor en na" foto's te kiezen die echt perfect lijken te combineren.

Advertisement

3. Carrie Fisher

4. Robert De Niro vandaag die Robert van gisteren omhelst

5. David Bowie

Het is waar: voor sommige VIP's die door Ard Gelinck zijn gefotoshopt, kan de vergelijking tussen henzelf als jongeren en zichzelf als vandaag meedogenloos zijn. Dit betekent echter niet altijd dat ze er minder goed uitzien…

Advertisement

6. Pierce Brosnan

7. Koningin Elizabeth nu en jaren geleden

Advertisement

8. Ryan Reynolds

9. Jennifer Aniston die zichzelf toen ze jonger was omhelst!

Advertisement

10. Will Smith

11. Jamie Lee Curtis

Het valt niet te ontkennen dat deze werken een ongelooflijke charme hebben, zozeer zelfs dat ze vaak worden gewaardeerd door de mensen die worden afgebeeld in de fotomontages.

12. Julia Roberts voor... en na!

13. Brad Pitt

14. Peter Venkman, de Ghostbuster, en Bill Murray

Ard Gelinck is een echte "magiër" van Photoshop: wanneer hij zijn collages maakt, probeert hij vaak jonge en minder jonge mensen elkaar te laten omarmen, alsof het twee verschillende mensen zijn.

15. Tom Hanks naast Forrest Gump

16. George Clooney

17. Harrison Ford

18. Mark Hamill

19. Matthew Perry nu en tijdens Friends

Kortom: het werk van deze designer weet ons door de tijd te laten reizen, precies daar waar onze emoties en dromen nog altijd levend en aanwezig zijn!

20. George Michael

Wat vind je ervan? Zijn deze fotomontages niet ongelooflijk?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt