Een echtpaar kan geen kinderen krijgen: haar moeder treedt op als draagmoeder en baart haar kleindochter - Curioctopus.nl
x
Een echtpaar kan geen kinderen krijgen:…
18 mensen die geld uitgeven aan aankopen die later sensationele teleurstellingen bleken te zijn 17 foto’s die een moment van vreugde vastlegden dat zo intens was dat het aanstekelijk werkte

Een echtpaar kan geen kinderen krijgen: haar moeder treedt op als draagmoeder en baart haar kleindochter

22 December 2020 • Door Janine
4.068
Advertisement

Een 51-jarige Amerikaanse vrouw, die als draagmoeder voor haar dochter diende, beviel van haar kleindochter met een zwangerschap die ze “uit het boekje” noemt. De baby, Briar genaamd, werd gezond geboren in het ziekenhuis in Illinois. De hele reis, geleid door hoop en enorme vreugde, werd gedocumenteerd op Instagram en het verhaal had heel veel succes.

via: usatoday

Julie Loving had zich vrijwillig aangemeld als draagmoeder voor haar dochter Breanna Lockwood, die verschillende IVF-cycli, operaties en miskramen achter de rug had die haar baarmoeder ernstig hadden beschadigd. Zodra Breanna haar eerste miskraam had, zei de moeder tegen haar man dat ze graag haar surrogaat wilde worden.

De dochter was aanvankelijk niet echt overtuigd, maar haar specialist vertelde haar dat de vruchtbaarheid van een draagmoeder de enige hoop zou zijn om een ​​kind te krijgen. Haar moeder werd getest en bleek gezonder en vruchtbaarder te zijn dan veel jonge mensen van in de twintig en dertig. Zo bevruchtten en bevroren Breanna en haar man Aaron hun reproductieve DNA via IVF en Julia Loving werd de draagmoeder.

Advertisement

Breanna Lockwood is haar moeder enorm dankbaar voor de offers die ze heeft gebracht om haar gelukkig te zien. Ondanks haar leeftijd en tegen alle verwachtingen in, heeft de 51-jarige vrouw laten zien hoe reproductieve wetenschap echt buiten de kaders kan treden. Op Instagram deelden moeder en dochter hun hele reis, ze kregen veel volgers en lieten honderdduizenden mensen zien dat de liefde van een moeder voor haar kind echt geen grenzen kent.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt