16 voorbeelden van constructies die zo slecht zijn dat je pen en papier zou willen pakken om ze opnieuw te ontwerpen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
16 voorbeelden van constructies die…
20 keer waarin mensen tegenslagen hebben meegemaakt die hen een fortuin hebben gekost Japan: ambtenaar wordt gestraft voor het verlaten van zijn bureau 3 minuten voor lunchtijd

16 voorbeelden van constructies die zo slecht zijn dat je pen en papier zou willen pakken om ze opnieuw te ontwerpen

Door Janine
33.147
Advertisement

De weg om een ​​professional te worden op je vakgebied is bergopwaarts: school, universiteit, specialisatiecursussen, praktijkervaring, permanente opleiding, niets lijkt ooit voldoende. Om professional te worden heb je inzet, doorzettingsvermogen, toewijding en liefde voor je werk nodig. Desondanks kun je toch falen. Het belangrijkste is om te leren van de gemaakte fouten om ervan te profiteren. Elk beroep heeft zijn moeilijkheden, en dat van de bouwer is zeker niet gemakkelijk. Deze beelden zullen je zeker perplex achterlaten: is er een logica, die we misschien niet kunnen begrijpen, achter deuren die onmogelijk te openen zijn, achter trappen die eindigen op een muur, achter ramen die eruit zien als deuren en iemand die ze opent en in gevaar brengt?

1. Van een afstand zien ze eruit als gewone ramen, in werkelijkheid zijn het deuren. Wat als iemand bij het openen ervan het risico loopt gewond te raken?

2. Een gootsteen die in een muur is ingebouwd, maakt een heel eenvoudig gebaar moeilijk en ongebruikelijk: je handen wassen

Advertisement

3. Is de garage direct achter een boom gebouwd of is de boom in een paar jaar tijd zo gegroeid waardoor toegang tot de garage onmogelijk is?

4. Je gaat de trap op van een incompleet gebouw en komt uit op een muur. Wie weet wat de bouwer in gedachten had.

5. Leidingen die met de deur zijn verbonden, maken het onmogelijk om het te openen. Waar komen de leidingen uit en waarom een ​​deur in hun doorgang bouwen?

Advertisement

6. De deur die boven de vloer is gebouwd, maakt het moeilijk voor iedereen om de kamer binnen te komen - gelukkig komen stoelen altijd goed van pas.

7. Dit balkon is volkomen nutteloos en onbereikbaar: was het echt nodig om er doorheen te breken en ertussen te bouwen?

Advertisement

8. Een wastafel, een toilet en een douche in een heel kleine ruimte. Zou het niet beter zijn geweest om iets op te geven?

9. Het zou voldoende zijn geweest om de plint een paar centimeter af te snijden om een ​​klus te klaren en een lust voor het oog te zijn.

Advertisement

10. Deze brug lijkt wat onstabiel: zijn we er zeker van dat de positie van de steunkolom is onderzocht en veilig is?

11. Het is een kwestie van geometrie: waarom zou je de boog boven de deur niet centreren in plaats van een rare en onooglijke ingang te maken?

12. Ook deze deur, die in de lucht hangt, is onbereikbaar: er is een leuning voor gemaakt en we vragen ons af waarom.

13. Deze badkamer is zeker niet geschikt voor wie van privacy houdt: het toilet is zo geplaatst dat de deur niet meer dicht kon.

14. Voor liefhebbers van geometrie is dit een doorn in het oog: het tegelverschil is beslist geen keuze van design.

15. In deze keuken zijn de ruimtes niet goed bestudeerd en is het praktisch onmogelijk om ze te openen.

16. Misschien is het beter om de ventilator aan het plafond nooit te activeren: de gevolgen kunnen rampzalig zijn.

We lachten en schudden ons hoofd bij bepaalde creaties. Ben je ooit zulke bizarre constructies tegengekomen?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt