15 foto's van mensen die hun vindingrijkheid hebben getoond door iets op een alternatieve manier te repareren - Curioctopus.nl
x
15 foto's van mensen die hun vindingrijkheid…
Moederliefde op vier poten: 17 foto's van moeders met hun prachtige kleintjes 16 foto's die zelfs het geduld en de kalmte van de meest rustige persoon op de proef kunnen stellen

15 foto's van mensen die hun vindingrijkheid hebben getoond door iets op een alternatieve manier te repareren

04 Januari 2021 • Door Janine
19.441
Advertisement

Problemen bestaan ​​en maken deel uit van het leven. Het belangrijkste is om niet ontmoedigd te raken wanneer deze zich voordoen en alle beschikbare middelen te gebruiken om ze op te lossen. Dit heet vastberadenheid, creativiteit, aanpassingsvermogen: alles kan worden opgelost en deze 15 foto's zullen het je bewijzen. Vijftien mensen hebben in feite beslist goedkope doe-het-zelf-oplossingen aangenomen waarmee ze het probleem dat zich bij hen aandiende (althans tijdelijk) konden oplossen. Zijn het stuur van de motor, de spiegel van de auto, het achterwiel, het bord, de klok, de ruitenwissers kapot gegaan? Geen probleem, je kunt deze foto's gebruiken als inspiratie.

1. In afwachting van een beter alternatief, heeft iemand de bumper van de auto gehecht om hem te redden.

foto: imgur

2. Wat als het stuur van de fiets kapot gaat? Een joystick kan hierbij van pas komen: hij is wel kleiner, maar hij doet zijn werk.

foto: imgur
Advertisement

3. Wat als je de kamers lekker wilt laten ruiken, maar niet over de middelen beschikt? Een ventilator en auto-luchtverfrissers zijn voldoende.

foto: imgur

4. De ruitenwisser is er, maar hij maakt de achterruit waarschijnlijk niet goed schoon: een keukenhandschoen is voldoende om het probleem op te lossen.

foto: imgur

5. Als daarentegen het achterwiel ontbreekt, zou je tijdelijk een trolley die met wielen is uitgerust kunnen gebruiken.

foto: imgur
Advertisement

6. Het handvat van de auto is kapot, maar de man kon de auto niet open laten: een hangslot zou voldoende moeten zijn.

foto: imgur

7. De achteruitkijkspiegel is noodzakelijk: als de spiegel kapot gaat, zou je het kunnen vervangen door degene die je thuis hebt.

foto: imgur
Advertisement

8. Waarom zou je het gebroken bord weggooien als je hem gewoon met plakband kunt plakken? Zal het nog te gebruiken zijn?

foto: imgur

9. Deze persoon moest een taart maken maar had niet de juiste spullen: een klopper aan de boormachine en het probleem is opgelost.

foto: imgur
Advertisement

10. En als de klok breekt, wat doe je dan? Dan vind je een manier om de ontbrekende nummers weer te geven: perfect functioneel.

foto: imgur

11. Op deze foto is te zien dat aluminium blikjes nooit weggegooid moeten worden omdat ze altijd van pas kunnen komen.

12. Iemand had het briljante idee om het beschadigde wegdek met wat plakband te repareren: zouden de schokdempers het redden?

13. Als je geen roosters in de oven hebt, loop je naar de slaapkamer en zoek je naar hangers: ze kunnen het probleem oplossen.

foto: reddit

14. En als het motorzadel kapot is of te oncomfortabel zit, waarom gebruik je dan niet de autostoel?

15. Als er daarentegen een kussen in de bank ontbreekt, gebruik dan een stoel: het zal niet erg comfortabel zijn, maar het biedt je wel een extra zitplaats.

Ondanks de problemen en moeilijkheden hebben de mensen met deze foto's laten zien dat ze veel initiatief hebben. Wat waren jouw favoriete oplossingen? Schrijf het in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt