21 grappige foto's laten perfect zien hoe katten de grootste vierpotige schurken zijn - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
21 grappige foto's laten perfect zien…
Er is een prachtige 5.000 jaar oude kristallen dolk gevonden in Spanje: hij had Hij steelt een auto en realiseert zich dat er een kind in zit: hij keert terug en geeft het terug aan de moeder, haar verwijtend

21 grappige foto's laten perfect zien hoe katten de grootste vierpotige schurken zijn

Door Janine
55.991
Advertisement

Katten zijn schattige dieren: met hun ronde snuitjes, hun roze tongen en hun expressieve ogen kunnen ze zelfs degenen betoveren die een hart van steen hebben. Van buitenaf bekeken is dit zeker zo, maar de eigenaren hebben het bewijs van een bittere waarheid: ze kunnen bijzonder irritant zijn. Irritant als de regen wanneer je je vakantie aan het strand had gepland, irritant als wakker worden bij zonsopgang op zondagochtend, irritant als het eten van een koud stuk pizza terwijl je zou verwachten dat het stomend warm was. Deze 21 foto's hebben de schade die katten hebben aangericht onsterfelijk gemaakt: toen ze besloten een puzzel kapot te maken waar weken over was gedaan, toen ze besloten het diner te verpesten of de eigenaren ervan weerhielden hun normale dagelijkse bezigheden uit te voeren.

1. Deze man belde een paar jongens om wat onderhoud aan het huis te doen, maar ze lieten hem een ​​bericht achter waarin stond dat de kat de werkzaamheden heeft gehinderd.

2. Dit stel was even gestopt op de snelweg en stapte uit de auto. De kat drukte echter op de vergrendelingsknop.

Advertisement

3. Deze kat is op dieet en lijkt het niet zo goed op te nemen. Hij snuffelde door het afval en dit is het resultaat.

4. Het kostte de eigenaren twee weken om de puzzel af te maken, maar ze lieten hem onbeheerd achter. Waarom zou je het niet kapot maken?

5. Deze kat is net terug van een van haar avondwandelingen met de sleutels van iemand anders in haar bek. Laten we hopen dat ze ze niet zoeken.

Advertisement

6. Ze probeerden de plant op te hangen zodat de kat er niet bij kon, maar het liep niet zoals verwacht.

7. Ze waren net klaar met het wassen en strijken van hun kleren toen de kat besloot erop te gaan liggen. Comfortabel sweatshirt, toch?

Advertisement

8. De schuldige blik van degenen die op heterdaad zijn betrapt en de uitdrukking van degenen die nog geen greintje ongenoegen voelen.

9. Deze kat vernietigt keurig georganiseerde stapels kaarten wanneer ze de kans krijgt. Het is beter om ze achter slot en grendel op te sluiten.

Advertisement

10. Elke keer dat de eigenaar de schilderijen recht hangt, grijpt de kat in om ze te ordenen. Misschien is het beter om ze aan het plafond te hangen en de zwaartekracht uit te dagen.

11. Wanneer de kat aandacht zoekt, is er geen taak die kan worden volbracht. Hij heeft besloten dat hij in de watten gelegd moet worden.

12. Ze hadden net de oversteekplaats voor voetgangers opnieuw geverfd, maar er kwam iemand langs en liet sporen achter van zijn passage.

13. Het kan netter: de bak in, de behoeften doen en klaar. Maar nee, waarom zou je de vloer niet met grind bestrooien?

14. Het baasje kookte een heerlijk bord ramen, maar dat zachte ei was zelfs voor de kat onweerstaanbaar.

15. Het is echt moeilijk om met een schattige kat in huis te werken: vandaag heeft hij besloten dat de computer van zijn baasje het nieuwe speeltje is.

16. Ze waren de schaal aan het voorbereiden om in de oven te zetten, maar iemand besloot de onderneming stop te zetten. Zou het comfortabel zijn op dat aluminiumfolie?

17. De onschuldige blik van iemand die niet begrijpt dat ze ongelijk hebben. Katten hebben tenslotte een passie voor tassen en dozen.

18. Ook hier werd het diner verpest: de pizzabodem werd liefdevol vertrapt door de kat. Hij dacht dat ze het niet zouden merken.

19. Het baasje ging naar het toilet en vond deze scène. Je kunt maar beter wat rollen toiletpapier inslaan.

20. Ja, ze hebben een echte passie voor eten. Hun poten zijn overal. Hij deed de test om er zeker van te zijn dat de cake zacht was.

21. Deze eigenaar nam afscheid van zijn ontbijt: de kat heeft besloten om het als kussen te gebruiken om comfortabel het landschap te observeren.

Als je thuis een kat hebt, weet je hoe vervelend en gevaarlijk ze kunnen zijn - problemen veroorzaken is hun specialiteit. Maar hoe zouden we zonder hen kunnen?

Tags: KomischeKattenAbsurd
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt