Ze eten 31 kg sinaasappels in minder dan 30 minuten om te voorkomen dat ze op de luchthaven moeten betalen voor overgewicht - Curioctopus.nl
x
Ze eten 31 kg sinaasappels in minder…
Deze hypercar verbreekt het snelheidsrecord van een productieauto: er zat geen professionele coureur achter het stuur 18 voorbeelden van interieurdesign waarvan we niet weten of we moeten lachen of huilen

Ze eten 31 kg sinaasappels in minder dan 30 minuten om te voorkomen dat ze op de luchthaven moeten betalen voor overgewicht

13 Februari 2021 • Door Janine
1.667
Advertisement

Wie heeft zich vlak voor vertrek op de luchthaven nooit in de onaangename situatie bevonden dat de bagage zwaarder of groter was dan toegestaan, waardoor je onvermijdelijk extra moest betalen op een toch al duur ticket?

Als je de context hebt herkend, weet dan dat er mensen zijn die bereid zijn om min of meer alles te doen om hun portemonnee niet te openen. Net als de vier mannen waar we het over hebben, protagonisten van een "performance" op de luchthaven die een understatement zou zijn om als legendarisch te omschrijven. Waar kwam het extra gewicht vandaan? Van een kist sinaasappels die, zoals verwacht, een grote impact op de bagage zou hebben gehad. De oplossing? Alles opeten!

47 dollar: dit is het bedrag dat de luchthaven zou hebben gerekend voor de vier Chinese reizigers, die op het punt stonden naar huis terug te keren na een zakenreis in de provincie Yunnan. Samen met hen probeerden ze ook een kist sinaasappels mee te nemen, die ze trots en tevreden hadden gekocht. Zo trots dat ze, toen de mogelijk bestond dat ze het achter moesten laten, er niets van wilden horen. 

foto: Global Times

Ze zouden het kostbare fruit nooit op de luchthaven achterlaten, en ze zouden nooit akkoord gaan met het betalen van de bagagetoeslag. Dus ze dachten dat het het beste was om alles op te eten. En dan hebben we het niet over twee of drie sinaasappels: de vier verslonden meer dan 31 kg in minder dan 30 minuten! Zo gezegd lijkt het bijna de beschrijving van een record, en in feite was het een optreden dat in korte tijd de wereld rondging vanwege de bijzonderheid.

"We konden de extra vergoeding niet betalen, dus bleven we daar en aten alles op - zei een van de vier collega's - we kunnen geen sinaasappels meer zien". En dat geloven we graag, aangezien de enorme hoeveelheid fruit die in zo'n korte tijd wordt gegeten ook een aantal onvermijdelijke problemen met de gezondheid heeft veroorzaakt, te beginnen met mondirritaties. 

Advertisement

Een merkwaardige test voor hen, geen twijfel mogelijk, maar we zijn er zeker van dat een ander misschien liever had bijbetaald. En jij? Wat zou je in hun plaats hebben gedaan? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt