x
18 badkamers met zulke extravagante…
15 afbeeldingen tonen zeldzame en fascinerende dingen die maar weinig mensen hebben gezien Onbedoelde engineering: 16 mensen vonden de eenvoudigste en meest ingenieuze oplossingen voor hun problemen

18 badkamers met zulke extravagante kenmerken dat ze mensen terroriseerden en amuseerden

15 Februari 2021 • Door Janine
39.105
Advertisement

Hoewel het soms het tegenovergestelde lijkt, is de badkamer een van de belangrijkste omgevingen in huis. Hoewel je zou kunnen denken dat dit een dienstruimte is, in sommige opzichten te verwaarlozen, is dit niet het geval. Juist op het toilet moeten we ons allemaal op ons gemak voelen, een paar momenten van privacy en rust vinden, in een soort veilige ruimte om voor onszelf te zorgen.

Kortom: de redenen waarom een ​​badkamer als een zeer belangrijke omgeving moet worden beschouwd, zijn talrijk, en ze zijn allemaal zeker geldig. Maar zijn we er echt zeker van dat iedereen er zo over denkt? Te oordelen naar de foto's die we je gaan laten zien, zou je het niet zeggen. Waar hebben we het over? Over nogal bizarre toiletten, die niet bepaald een goede herinnering hebben achtergelaten bij degenen die ze hebben bezocht. Architecturale keuzes die grenzen aan het belachelijke, decoraties, indeling van de elementen, geen privacy: met alles, of bijna alles, is in deze badkamers iets mis. Ze konden tenslotte alleen op een Reddit-pagina staan ​​met de naam "scarytoilet". Klaar voor een reis naar het absurde? 


1. Het toilet aan het einde van de tunnel

Stel je bevind je in een noodsituatie en je weet dat dit de enige beschikbare badkamer is. Je bestemming bereiken is een echte onderneming, in een scenario dat we bijna zouden omschrijven als "apocalyptisch"... 

2. Waarom een ​​traditioneel toilet installeren?

Degene die besloot om een ​​toilet als deze in gebruik te nemen, zal het zich hebben afgevraagd. “Misschien is het gemaakt door Crocs?” vraagt ​​een gebruiker. 

Advertisement

3. Een echt "koningstoilet", we kunnen niet anders zeggen...

4. Badkamer of keuken?

Je vraagt ​​je af welke kamer het precies is die op deze foto wordt getoond. Aan de kasten te zien, is het een keuken, maar dat toilet in het midden vertelt ons iets anders…

5. Waarom zo hoog plaatsen?

foto: reddit

We zien elke dag zoveel vreemde en fantasierijke renovaties, maar deze grenst aan het ongelooflijke. Wie zal het ooit kunnen bereiken? 

Advertisement

6. De echte vraag is hoe je ze moet gebruiken? Een badkamer tussen het verontrustende en het onmogelijke!

7. Een toiletbril voor twee

Er zal zeker een reden zijn geweest waarom ze besloten om voor zo'n oplossing te kiezen. Op het oog is het echter niet erg praktisch, om nog maar te zwijgen van het feit dat die toiletten echt te dicht bij elkaar staan, waardoor je geen enkele privacy hebt. 

Advertisement

8. Transparantie voor alles

foto: reddit

Over gebrek aan privacy gesproken, deze toiletten gaan elke logica te boven! We betwijfelen of iemand ze wil gebruiken. 

9. Het toilet op de parkeerplaats

In sommige opzichten is het handig: als je op het punt staat te vertrekken en je naar het toilet moet, is dit precies goed! 

Advertisement

10. Toilet inclusief trap

foto: Imgur

Dit is ook beslist bijzonder: de trap is bovenaan, komt uit in de badkamer en wie weet waar hij naartoe leidt... 

11. Perfect gedecoreerd - weten we zeker dat het ook comfortabel in gebruik is?

foto: reddit

12. Een deur die niet sluit

De fantasie van architecten daargelaten, maar misschien zijn we hier een beetje over de grenzen gegaan. In plaats van te sluiten, laat die deur alles in het zicht! 

13. Net als een slang

foto: reddit

Wanneer slechte smaak zich vermengt met meesterlijke uitvoering: een beslist "uitdagende" badkamer om thuis te hebben, vind je niet?

14. Bij gebrek aan een bidet...

Wanhopige situaties vragen om wanhopige remedies: voor degenen die het bidet gewoon niet kunnen installeren, maar het koste wat kost willen, is hier een nogal rudimentaire, maar misschien effectieve oplossing. 

15. Geen privacy!

foto: Llim/reddit

16. Oog in oog

foto: Imgur

Het is moeilijk voor te stellen dat iemand deze badkamer ooit zal willen gebruiken: het is niet duidelijk met welke criteria het zo is ingedeeld.

17.Badkamer met "toeschouwers"

Werkelijk: wat is de reden voor die stoelen die daar zijn geplaatst? Een soort wachtkamer? 

18. Veiligheid voor alles

Heb je ooit zulke ongelooflijke badkamers gezien of gebruikt? Soms begrijp je gewoon de reden voor bepaalde keuzes niet... 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt