21 acteurs werden als jonge mensen met zichzelf geconfronteerd: in sommige gevallen vinden we het moeilijk om ze te herkennen - Curioctopus.nl
x
21 acteurs werden als jonge mensen met…
15 keer sloeg karma onverwachts toe om mensen een lesje te leren

21 acteurs werden als jonge mensen met zichzelf geconfronteerd: in sommige gevallen vinden we het moeilijk om ze te herkennen

15 Maart 2021 • Door Janine
57.754
Advertisement

We zijn allemaal onderhevig aan het verstrijken van de tijd, het heeft geen zin er omheen te draaien. Soms, wanneer we een foto van onszelf zien toen we nog heel jong waren, vraag ​​je je echt af of we echt dezelfde persoon zijn... En hetzelfde gebeurt met gezichten die we, dankzij hun bekendheid, kennen in specifieke rollen, waardoor we ze ons vrijwel altijd hetzelfde voorstellen.

Denk bijvoorbeeld aan al die filmsterren die we identificeren met iconische en welomschreven rollen. Als je gelooft dat de tijd voor hen nooit verstrijkt, heb je het mis. De fotografische vergelijkingen die we je gaan laten zien, bewijzen dit. “Voor en na" die soms meedogenloos, soms ongelooflijk en soms heel vanzelfsprekend zijn. Allemaal verenigd door het vermogen om ons te laten beseffen dat de tijd verstrijkt, en niemand eraan ontkomt!

1. Christina Ricci

foto: Imgur

De actrice, geboren in 1980, ten tijde van "The Addams Family", waarin ze de rol speelde van het meisje Wednesday, en, rechts, recenter.

2. Macaulay Culkin

foto: Imgur

Ook de beroemde Kevin McCallister uit “Home Alone” werd geboren in 1980: het verschil tussen toen hij nog een kind was en op volwassen leeftijd is vrij duidelijk.

Advertisement

3. Johnny Depp

foto: Imgur

Een echt "jochie", heel anders in vergelijking met zijn foto als volwassene!

4. Angelina Jolie

foto: Imgur

De glimlach is hetzelfde gebleven!

5. Leonardo DiCaprio

foto: Imgur

Bijna onmogelijk om hem niet te herkennen, zelfs met een aantal jaren verschil!

Advertisement

6. Scarlett Johansson

foto: Imgur

De Hollywood-ster, geboren in 1984 en bekend vanwege een ​​zeer lange reeks rollen, vergeleken met zichzelf als jong meisje.

7. Noah Hathaway

foto: Imgur

De acteur die Atreyu speelde in "The Neverending Story" is in de loop der jaren echt veranderd, nietwaar?

Advertisement

8. Neil Patrick Harris

foto: Imgur

Hoewel we hem allemaal vooral kennen vanwege zijn vertolking van Barney in de serie How I Met Your Mother, speelde Neil Patrick Harris, geboren in 1973, ook de jonge dokter en wonderkind Doogie Howser in de gelijknamige serie. Hier is hij in vergelijking met zichzelf!

9. Mara Wilson

foto: Imgur

Herken je haar? Onze gedachten gingen zeker uit naar de film "Matilda", van en met Danny De Vito. Dit is hoe Wilson er tegenwoordig uitziet.

Advertisement

10. Tom Cruise

foto: Imgur

Voor en na, voor een van de grootste Hollywoodsterren: wat vind je ervan?

11. Ariana Richards

foto: Imgur

Herinner je je "Jurassic Park" nog? Dit is hoe Ariana Richards, ook bekend als Lex Murphy, was, en hoe ze er nu uitziet.

12. Haley Joel Osment

foto: Imgur

De kleine hoofdrolspeler van "The Sixth Sense" is in de loop der jaren veel veranderd, nietwaar?

13. Brad Pitt

foto: Imgur

Een respectabele carrière, veel rollen en prijzen, die van Brad Pitt. Hier laten we hem als jongen naast zichzelf zien: zou je hem herkend hebben?

14. Drew Barrymore

foto: Imgur

Geboren in 1975, was ze op 7-jarige leeftijd Gertie in Spielbergs "E.T. - The Extra-terrestrial”. Zo ziet ze eruit in recentere tijden.

15. Elijah Wood

foto: Imgur

Herkende je hem op de foto links? Het is Elijah Wood, het cinematografische gezicht van Frodo, protagonist van de saga "The Lord of the Rings" en acteur in vele andere beroemde films. Een mooie verandering, daar bestaat geen twijfel over!

16. Emma Watson

De twee Emma Watsons, jong en oud, vergeleken in een ongelooflijke fotomontage van de Instagram-pagina photo_time_traveling

17. George Clooney

Twee George Clooney's, samen “vereeuwigd” in een superrealistische fotomontage, lijken ook te poseren als twee oude vrienden.

18. Richard Gere

... Richard Gere mocht natuurlijk niet ontbreken!

19. Kate Winslet

foto: Imgur

Geboren in 1975, de ster van zeer beroemde films als "Titanic" of "The Reader", is in de loop der jaren echt veel veranderd.

20. Kurt Russell

foto: Imgur

Herinner je je hem nog in Quentin Tarantino's "Grindhouse", of in "The Hateful Eight" of "Once Upon a Time in Hollywood", tevens van de Amerikaanse regisseur? Hij is best herkenbaar, zelfs op de foto waar hij heel jong was, toch?

21. Nicole Kidman, voor en na!

foto: Imgur

Voor sommigen van hen lijkt het of er maar een paar jaar zijn verstreken, terwijl anderen praktisch onherkenbaar zijn. Welke van deze fotografische vergelijkingen heeft de meeste indruk op je gemaakt? Laat het ons weten in de comments!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt