Een bedrijf maakt hyperrealistische spieren in siliconen: een sculpturale lichaamsbouw hebben zonder opoffering is mogelijk

Janine image
door Janine

21 April 2021

Een bedrijf maakt hyperrealistische spieren in siliconen: een sculpturale lichaamsbouw hebben zonder opoffering is mogelijk
Advertisement

Het hebben van een sculpturale en gedefinieerde lichaamsbouw is de ambitie van veel mensen: de meesten van hen trainen hard en volgen een gezond en uitgebalanceerd dieet om hun lichamelijke gezondheid te verbeteren en zich beter in hun lichaam te voelen. In de spiegel kijken en tevreden zijn met je uiterlijk heeft zeker een positief effect op je zelfrespect. Wat moet je doen om dit doel te bereiken dat altijd te ver lijkt te zijn? Er zijn twee manieren: de ene bestaat uit toewijding en opofferingen, de andere overweegt de mogelijkheid om het ideale lichaam aan te schaffen.

via smitizen.com

Advertisement
Smitizen Facebook

Smitizen Facebook

We hebben allemaal goede bedoelingen en stellen onszelf grote doelen om ze in kleine stapjes te bereiken, maar het is niet altijd gemakkelijk om bergopwaarts te gaan. Een sculpturale lichaamsbouw hebben om trots op het strand te laten zien, betekent maanden, zo niet jaren hard trainen, voorzichtig zijn met wat je eet - zonder al te veel offers te brengen - en een gezond en uitgebalanceerd regime volgen vanuit verschillende gezichtspunten. Het is niet altijd gemakkelijk, en het bedrijf Smitizen heeft een kostuum ontworpen voor degenen die een goede indruk willen maken zonder al te veel opofferingen.

Advertisement
Smitizen Facebook

Smitizen Facebook

Het is een spierstelsel volledig gemaakt van siliconen: een tweede huid om te dragen met goed gedefinieerde biceps, deltaspieren, borstspieren en buikspieren. Denk je dat het absurd is om een ​​bodysuit in siliconen te dragen om je mooi te voelen? Misschien is het zo, en het is zelfs nog vreemder om te weten dat elk kostuum hyperrealistisch en volledig flexibel is en zich perfect aanpast aan het lichaam van de drager: de illusie die het creëert is bijna perfect. In een oogwenk heb je de lichaamsbouw die je altijd al wilde hebben, zonder uren in de sportschool te hoeven doorbrengen of zonder per se voldoende eiwitten te moeten innemen.

smitizenmask instagram

smitizenmask instagram

Het bedrijf begon in 2010 met de productie van siliconenmaskers en heeft sindsdien de techniek steeds verder verfijnd om deze pakken extreem realistisch te maken. Achter deze producten schuilt jarenlange ervaring en studies. Het bedrijf zegt dat de maskers in verschillende contexten kunnen worden gebruikt: van films tot theatervoorstellingen, van gemaskerde feesten tot een dag op het strand.

Smitizen Facebook

Smitizen Facebook

Op de website van het bedrijf kun je je vergapen aan de verschillende voorstellen, waarvan de prijs varieert van 170 tot 500 dollar. Er zijn pakken uit één stuk die ook de nepspieren van de benen benadrukken, en dan zijn er pakken die tot aan de taille reiken. Naar ieders persoonlijke smaak kun je kiezen voor een pak met nauwelijks zichtbare spieren of een pak met duidelijk aanwezige spieren. Geniale en handige kostuums om een ​​goede indruk te maken of grappige kostuums die geschikt zijn voor een bijzondere grap?

Advertisement