Ze gaat naar de trimmer om de honden op te halen, maar als ze hen ziet, denkt ze dat het de verkeerde zijn

Janine image
door Janine

26 Mei 2021

Ze gaat naar de trimmer om de honden op te halen, maar als ze hen ziet, denkt ze dat het de verkeerde zijn
Advertisement

Alle honden moeten af en toe een trimbeurt ondergaan. De eigenaren kunnen de trimmer niet altijd precieze aanwijzingen geven en vertrouwen vaak op zijn handen, zijn advies en zijn ervaring. Het belangrijkste doel is om de vacht van het dier te wassen, maar wat gebeurt er als je je viervoeter op komt halen? Sommige mensen krijgen een verrassing of, afhankelijk van het standpunt, schrikken zich een ongeluk.

via itsmeclao/Tiktok

Advertisement
itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

De eigenaresse van de twee honden ging viraal op TikTok na het delen van video's en foto's van haar huisdieren voor en na het trimmen. De vrouw heeft twee Goldendoodles: ook wel bekend als Groodle, een kruising tussen een Golden Retriever en een Poedel. Ze maakte een afspraak met de trimmer om haar trouwe viervoeters te laten wassen en scheren en maakte voor de restyling van de look een video om het voor met het erna te vergelijken.

Advertisement
itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

Toen de vrouw ze ging ophalen, kon ze haar ogen niet geloven; of beter gezegd, ze kon niet geloven dat de honden echt haar twee Groodles waren: ze waren volkomen onherkenbaar. Wat een simpele scheerbeurt had moeten zijn, bleek een totale transformatie en zelfs de honden leken niet erg blij met de nieuwe look. Eerst hadden ze een mooie krullende en zachte vacht en een pony voor de ogen die verwijderd moesten worden, toen ze terugkwam om ze op te halen, zagen ze eruit als een heel ander ras. Hun vacht was volledig afgeschoren.

itsmeclao/Tiktok

itsmeclao/Tiktok

Op de achtergrond hoor je "dit is wat ik wilde, en dit is wat ik kreeg". De korte en hilarische video op TikTok heeft al bijna 100.000 likes gekregen: sommige mensen hebben opgemerkt dat de trimmer niets anders had kunnen doen dan de vacht verwijderen omdat de gekrulde haren lastig zijn, andere mensen suggereren in plaats daarvan de eigenaar om de honden vaker te borstelen. Er was geen misverstand: de honden die ze op de terugweg in de auto zette, zijn dezelfde als op de heenweg, en de hoop is dat hun vacht snel zal groeien en dat ze snel weer hun gewone uiterlijk kunnen krijgen.

Advertisement