Hier is de limited edition-tas die identiek is aan de verpakking pasta Barilla - Curioctopus.nl
x
Hier is de limited edition-tas die identiek…
Deze 84-jarige boer is dankzij zijn wijze en lieve stem een ​​beroemdheid op YouTube geworden 15 foto's van mensen die dankzij een beugel de glimlach konden krijgen die ze wilden

Hier is de limited edition-tas die identiek is aan de verpakking pasta Barilla

13 Augustus 2021 • Door Janine
613
Advertisement

Tassen zijn zonder twijfel een van de meest geliefde accessoires van vrouwen: modemerken en ontwerpers vinden het altijd leuk om iets origineels te creëren dat het publiek kan verbazen. Om deze reden zijn er alle soorten en maten op de markt: de enorme - die doen denken aan koffers - en de kleinere die maar een paar kleine voorwerpen kunnen bevatten. Er zijn tassen met vreemde afmetingen - in de vorm van een vliegtuig, of zelfs een stoel - en gemaakt met bijzondere materialen. Het nut van de tas, bedoeld als accessoire om objecten in op te bergen, is inmiddels achterhaald: de bedoeling van bedrijven, in een steeds competitiever wordende markt, is om op te vallen. Nik Bentel is een ontwerper die bekend staat om zijn bizarre projecten en hij creëerde een tas die meteen in het oog sprong: hij creëerde een tas identiek aan de verpakking van een pak pasta van Barilla.

via: today

Artiesten kunnen, zoals we weten, overal inspiratie uit halen. Nik's idee kwam bij toeval: hij staarde naar de verpakking van de pasta, wachtend tot het in de pan kookte, en hij dacht dat thuis koken een tijdloze charme heeft. Dus bedacht hij om een ​​"Barilla-tas" te maken die identiek is aan de verpakking pasta van de klassieke penne. Wat is er spannender voor een artiest dan banale en veelgebruikte objecten opnieuw uit te vinden en om te vormen tot iets bijzonders? Nik zelf zei: "bijna iedereen heeft een soortgelijke ervaring gehad met het staren naar een doos pasta, dus waarom zou je niet proberen het doel van de doos in iets opwindenders voor te stellen?". Het doel van de tas is om tot nadenken en reflectie te inspireren over de mogelijkheid om iets unieks te creëren uitgaande van alledaagse voorwerpen.

Het kleine tasje, in alle opzichten identiek aan de blauwe verpakking, is gemaakt van leer. Met een gouden kettingschouderband kun je hem over de schouder dragen en de prijs is $199: de kunstenaar zei dat de tas in een beperkte oplage verkrijgbaar zal zijn, dus iedereen die ermee wil pronken, moet zich haasten. Op internet vraagt ​​men zich af wie het wil kopen en bij welke gelegenheid het gedragen moet worden. Wat denk jij ervan?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt