Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt en neemt wraak door hem alleen te laten op de top van de berg

Janine image
door Janine

13 September 2021

Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt en neemt wraak door hem alleen te laten op de top van de berg
Advertisement

Het beëindigen van een relatie is nooit gemakkelijk, vooral niet als deze lang en belangrijk is geweest. De redenen die tot de breuk hebben geleid, kunnen de oorzaak zijn van verder ongemak: het beëindigen van een relatie als je het allebei eens bent, is misschien minder pijnlijk dan het ontdekken van verraad. Wat te doen in deze gevallen? Veel mensen beëindigen een relatie abrupt en definitief, zonder uitleg; anderen besluiten om met de derde partij te praten om te begrijpen of vergeving een haalbare weg is; weer anderen besluiten echter wraak te nemen, en wel op een voorbeeldige manier. De jonge vrouw wiens verhaal we je vertellen heeft voor de laatste optie gekozen.

via sushilady/reddit

Advertisement
Not the actual photo - Lucas Clara/Unsplash

Not the actual photo - Lucas Clara/Unsplash

Het 20-jarige meisje vertelde over de relatie met haar nu 22-jarige ex-vriend: “Ik was iets meer dan een jaar met deze man samen en het was geweldig, ook al hebben we onze verschillen. Ik hou van trainen, maar hij is altijd een beetje lui en uit vorm geweest, maar dat is nooit een probleem geweest. Maar onlangs was een vriendin van mij in een bar met enkele van onze andere vrienden en toevallig, en gelukkig, zag ze hem met een paar meisjes uitgaan.”

Na de eerste vermoedens zegt het meisje vervolgens: "Hij was altijd tot laat buiten, negeerde mijn berichten en mijn telefoontjes urenlang, ging uit met zijn "vrienden" maar nodigde me nooit uit en was altijd belachelijk beschermend met zijn telefoon en zei dat hij zijn eigen leven had. Hij kwam op een avond heel laat thuis, rond 3 uur 's nachts, ik was wakker gebleven om wraak te nemen, want een breuk om dit soort dingen is niet genoeg. Ik vroeg hem om me zijn telefoon te geven en toen hij weigerde, zei ik: "pak je koffers en vertrek. Hij gaf me zijn telefoon en ik wist niet waar ik moest beginnen, maar uiteindelijk vond ik een berichten-app waar ik nooit van had gehoord en toen ik het opende, was de eerste naam die verscheen die van zijn ex. Het bleek dat ze elkaar bijna elk weekend ontmoetten voor een drankje of naar een restaurant gingen, en ze stuurden elkaar wat foto's. Ik had mijn wraak al gepland.”

Advertisement
Not the actual photo - Radu Florin/Unsplash

Not the actual photo - Radu Florin/Unsplash

De jongen vroeg toen om vergiffenis en zei dat hij haar zou bewijzen dat hij veranderd was. Dus nodigde het meisje hem uit om met haar op excursie te gaan. De ongetrainde jongen had moeite om de wandeling te voltooien: het kostte hen ongeveer 8 uur om de top van de berg te bereiken. Maar het meisje was nooit van plan hem te vergeven. Ze vertelde hem "we zijn officieel uit elkaar”, draaide hem de rug toe en begon naar beneden te lopen. Hij, uitgeput, kon het niet bijbenen en bleef achter: het meisje pakte de auto en liet hem daar achter, alleen op de top van de berg, wachtend tot zijn vrienden hem zouden komen ophalen. Het meisje besloot het verhaal door te zeggen: “Ik weet niet hoe het zal gaan als hij zijn spullen komt halen en waar hij daarna heen zal gaan, maar ik zou een update kunnen geven als er iets interessants gebeurt. Ik ben ondanks alles ontzettend blij."

Advertisement