Hij profiteert van de afwezigheid van de eigenaren om te genieten van het zwembad: de hilarische prestatie van deze hond

Janine image
door Janine

29 September 2021

Hij profiteert van de afwezigheid van de eigenaren om te genieten van het zwembad: de hilarische prestatie van deze hond
Advertisement

Bewakingscamera's kunnen soms echt onverwachte video's vastleggen. Een familie had nooit gedacht dat hun eigen bewakingscamera een scène zou vastleggen die zo hilarisch was dat deze viraal ging. De doelstelling was gericht op het zwembad in de tuin, om verdachte bewegingen in de gaten te houden en onaangename verrassingen bij terugkomst te voorkomen. Het idee was om te controleren of indringers het zwembad zouden gebruikten, en in plaats daarvan bleek... dat het de hond was die zich vermaakte als het hele gezin van huis was!

De schattige hond houdt van water en uit de video bleek dat hij ook van duiken houdt!

via The Dodo

Advertisement
Ring/Youtube

Ring/Youtube

Het moest een afschrikmiddel zijn voor indringers en om het huis te beveiligen. In feite bleek hun nietsvermoedende hond een bekwame zwemmer en een liefhebber van duiken - dit ontdekte een familie door beelden van een bewakingscamera te bekijken.

Het was zeker niet de eerste keer dat de hond zich zo gedroeg, maar de familie had niet begrepen wie degene was die het zwembad gebruikte, het speelgoed van de kleintjes door de war te gooien en de douches modderig te maken. Daarom hebben de ouders een bewakingscamera geplaatst pal voor de achtertuin van hun huis. Een trefzekere manier om de situatie onder controle te krijgen en de indringer te ontmaskeren.

Advertisement
Ring/Youtube

Ring/Youtube

Met grote verbazing was de indringer echter hun schattige viervoeter, die zich tijdens de warmste dagen ongestoord in alle rust in het zwembad opfriste.

De vreugde van de hond is duidelijk te zien in de video en kon zowel de familie die het zwembad bezit als de internetgebruikers doen glimlachen, die niet twee keer hebben nagedacht om de video te liken.

Ring/Youtube

Ring/Youtube

"We hebben altijd geweten dat Hamilton een fan van water was", zei zijn eigenaar, "maar we hadden nooit gedacht dat hij zo blij zou zijn om alleen in ons zwembad te kunnen duiken! En bedenk dat we klaar waren om een ​​kind in de buurt of een grappenmaker te betrappen die besloot om ons zwembad te gebruiken."

Kortom, een leuke verrassing die niet alleen de eigenaren, die bang waren voor mogelijke indringers, bemoedigde, maar die miljoenen gebruikers op het net deed glimlachen. De familie van de schattige hond zal nu wel op moeten letten bij het organiseren van een duikwedstrijd: er is een ervaren zwemmer onder hen!

Advertisement