x
Hij ontdekt dat de bruid zijn vrienden…
Deze eend loopt de marathon van New York en wordt de onbetwiste kampioen van het web Bruidegom kijkt tijdens de receptie naar een voetbalwedstrijd op zijn mobiele telefoon: de video gaat viraal

Hij ontdekt dat de bruid zijn vrienden heeft laten betalen voor de taart van €8.000 en verlaat haar bij het altaar

14 November 2021 • Door Janine
2.378
Advertisement

Veel mensen weten het maar al te goed: een bruiloft kan behalve een prachtig moment ook een situatie worden om snel te vergeten, waarin conflicten met familie en vrienden kunnen ontstaan ​​die niemand had kunnen bedenken. En het ergste is dat het niet alleen problemen met de gasten of met het gezin kunnen zijn, maar ook meningsverschillen tussen het bruidspaar zelf, die, hetzij door verschillen in karakter of door de stress van de voorbereidingen, tot het uiterste gaan waardoor alles op losse schroeven komt te staan. Net zoals is gebeurd met het stel waar we je over gaan vertellen.

De toekomstige echtgenoot realiseerde zich in dit geval het ware karakter van zijn toekomstige vrouw vlak voor het langverwachte "jawoord”, toen hij iets ontdekte dat hij absoluut niet kon accepteren. Wat had ze gedaan? Eenvoudig en ongelooflijk tegelijkertijd: ze had de uitgenodigde vrienden van de bruidegom gevraagd om te betalen voor de bruidstaart, ter waarde van meer dan 8.000 euro!


Je leest het goed: de man vertelde zijn verhaal op TikTok, maakte het openbaar en later viraal. Naarmate de grote dag naderde, begon de aanstaande bruid steeds meer absurde en kostbare verzoeken te doen. Om alle kosten van de bruiloft te dekken, was het echter de toekomstige echtgenoot, die in niet mis te verstane bewoordingen onthulde dat hij voor de bruiloft zijn rekening had leeggemaakt en geld had uitgegeven dat hij liever voor andere dingen had gebruikt.

Toch was al deze beschikbaarheid niet genoeg voor de bruid, die volgens de man meer dan ooit bereid was om te wedijveren met de luxueuze bruiloft van een van zijn vrienden, en daarom aan iedereen moest bewijzen dat ook zij zo'n dure bruiloft kon krijgen. Hij maakte met name nauwkeurige berekeningen hoeveel ze meer zouden moeten uitgeven dan verwacht om te "concurreren" met de andere ceremonie en onder deze kosten was ook een bruidstaart van bijna 8.200 euro inbegrepen.

Het was op dat moment dat de bruidegom nee tegen haar zei. Als reactie verklaarde ze dat ze de taart zou betalen met het geld dat ze had gespaard. Dit was echter niet het geval en de waarheid kwam op de dag van de bruiloft aan het licht, wat de definitieve breuk tussen de twee veroorzaakte. “Ik hoop dat je de taart mooi vindt”, zei de getuige kort voor de ceremonie tegen de bruidegom, en onthulde dat de vrouw de gasten van haar man had gevraagd om de zeer dure taart als huwelijkscadeau te betalen.

"Ik was geschokt - merkte de toekomstige echtgenoot op - mijn gezicht werd rood en ik werd boos en schaamde me. Ik was niet langer van plan om met iemand te trouwen die op die manier haar ware gezicht had laten zien". Dus besloot de bruidegom de bruiloft te annuleren, en hij zorgde ervoor dat de rekening van de taart werd gestuurd naar wat zijn vrouw had moeten zijn. Het hele verhaal is openbaar geworden op TikTok - en daarbuiten - en de video van het verhaal heeft meer dan 1,3 miljoen views verzameld, evenals vele verbaasde en verontwaardigde reacties van gebruikers.

Wat denk jij? Deed hij er goed aan om de bruid bij het altaar te verlaten?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt