Hij gaf £20.000 uit om een ​​geheime ondergrondse pub in zijn tuin te bouwen - Curioctopus.nl
x
Hij gaf £20.000 uit om een ​​geheime…
Dit koepelvormige minihuis is modern, comfortabel en kost net zoveel als een auto Hij tilt de oogleden van zijn ex-vriendin op terwijl ze slaapt, ontgrendelt haar telefoon en steelt $24.000 van haar

Hij gaf £20.000 uit om een ​​geheime ondergrondse pub in zijn tuin te bouwen

22 December 2021 • Door Janine
876
Advertisement

We hebben allemaal een droom die we graag zouden willen realiseren: sommige lijken ver weg en onbereikbaar; anderen kunnen echter dichterbij zijn dan we ons voorstellen. Jody Wainright wilde een kleine pub in huis hebben, om vrienden te ontvangen en gezellige avonden door te brengen in gezelschap. Om deze droom waar te maken, heeft hij veel energie en veel geld uitgegeven, zonder de steun van zijn vrouw te ontvangen.

via: Daily Mail

Maar laten we bij het begin beginnen: Jody is een 41-jarige vader en hij realiseerde zich, nadat hij de bouw van zijn huis had voltooid, dat hij materiaal over had. Zo begon zijn idee vorm te krijgen: een pub bouwen in de tuin. Maar hij wilde geen pub zoals alle andere: hij wilde iets anders. Hij besloot daarom een ​​"bunker pub” te bouwen, dat wil zeggen een ondergrondse kroeg, waarmee hij veel ruimte in de tuin bespaart. De man zei: "Ik dacht dat een bunker bar iets anders zou zijn dan de typische bars die mensen gewoonlijk in hun tuinen bouwen. Het is iets buiten de gebaande paden en het heeft ook een wow-factor omdat het iets is dat je nooit ziet. Het mooiste van de bar is dat niemand weet dat het er is. Er staat een schuurtje op, dus het is goed vermomd. Het is behoorlijk glamoureus ingericht en ik heb zelfs een paar stukken sportmemorabilia tentoongesteld."

foto: Not the actual photo - Pexels
Advertisement

De geheime pub heeft een grote televisie, waar Jody's familie comfortabel een film kan kijken, en heeft een zithoek met een cabine en een bar met drankjes van de tap. Er is een comfortabele bank en een tafel, zodat gasten lekker kunnen zitten en eten. Jody zei: "Het is geweldig voor ons als we vrienden op bezoek hebben, want je kunt de muziek hard zetten en mensen kunnen het niet horen omdat we ondergronds zijn. We mogen de buren geen overlast bezorgen, wat altijd een pluspunt is."

Op de foto's zien we dat de pub echt goed gelukt is. Maar hoe lang heeft Jody erover gedaan om het te bouwen? De bunker was in zes weken klaar en de kostprijs - voornamelijk vanwege de gebruikte materialen - bedraagt ​​ongeveer £20.000. De problemen waren talrijk: onder de grond, en vooral onder een tuin, moest het waterdicht zijn. De kinderen zijn dol op die ruimte, die ze gebruiken om tijd door te brengen met vrienden. Zijn vrouw vindt het ook leuk, hoewel ze al die tijd die Jody daar doorbrengt niet echt op prijs stelt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt