Moeder leert haar 3 zoons de "regels om een ​​goede echtgenoot te zijn" - Curioctopus.nl
x
Moeder leert haar 3 zoons de "regels…
Een moeder is het zat om de dochter van haar buurvrouw naar school te brengen: Hij vraagt ​​de nieuwe baas om informatie over het salaris en hij ontslaat hem:

Moeder leert haar 3 zoons de "regels om een ​​goede echtgenoot te zijn"

21 April 2022 • Door Janine
1.816
Advertisement

Zijn er regels om een ​​goede echtgenoot te zijn? Waarschijnlijk niet, omdat veel leringen en goede praktijken het resultaat zijn van ervaring. Ruzies ontstaan ​​heel vaak tussen echtgenoten, als gevolg van misverstanden of een manier om het huwelijk op een andere manier te beleven. Een moeder heeft, dankzij haar ervaring, ervoor gekozen om met haar 3 zonen de regels te delen om goede echtgenoten te zijn. Haar hoop is dat haar kinderen, als ze eenmaal getrouwd zijn, respectvolle en betrouwbare partners kunnen zijn.


Om deze lessen op TikTok te vertellen, jaren nadat ze ze hebben ontvangen, is een van de 3 kinderen, Doug Weaver genaamd. In de video vertelt de man hoe zijn moeder hem en zijn oudere broers al van jongs af aan wat lessen bijbracht. Ze bedacht een echte "trainingscursus voor toekomstige echtgenoten". Deze cursus bevatte lessen over voedseletiquette en hoffelijkheid, over de fouten die je niet mag maken in een huwelijk en over de methoden om een ​​sterke relatie op te bouwen. Maar ze verdiepte zich ook in praktische zaken, zoals hoe om te gaan met bepaalde moeilijke situaties.

Niet alleen Doug en zijn broers: de vader deed ook mee aan de cursus hoe je een goede echtgenoot kunt worden, gegeven door zijn vrouw. De vrouw heeft namelijk een aantal moeilijke relaties meegemaakt voordat ze haar man ontmoette. Dankzij de cursus hebben alle mannen des huizes belangrijke lessen geleerd over respect, luisteren, samenwerken en de opvoeding van kinderen. Maar dat is niet alles: want bij het behalen van de cursus gaf de moeder ook certificaten uit, die ze vervolgens ondertekende op de dag dat haar kinderen trouwden. Jaren later besefte Doug hoe nuttig die cursus was, en hij zegt dat hij zich zal inzetten om zijn zoon te leren wat hij heeft geleerd: het zal hem helpen begrijpen hoe hij zijn partner kan steunen, hoe hij met conflictsituaties om moet gaan, hoe hij zijn partner gelukkig kan maken. Dougs vrouw en de echtgenotes van zijn broers waardeerden de cursus van de schoonmoeder: hun echtgenoten zijn zich nu van veel belangrijke dingen bewust. De video heeft miljoenen views en likes gekregen, en veel gebruikers beweren dat ze een voorbeeld willen nemen aan Dougs moeder: ervaring is de beste leermeester.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt