Kan het nog onbeschofter? Vrouw verpest bruiloft buren door gras te gaan maaien

door Skip

07 Juli 2022

Kan het nog onbeschofter? Vrouw verpest bruiloft buren door gras te gaan maaien
Advertisement

De dag dat je gaat trouwen is een speciaal moment en dan wil je graag dat alles volgens de plannen verloopt. Dat je gasten lol hebben, weer goed en dat mensen de vreugde delen van het bruidspaar. Maar zoals dat vaak gebeurt houdt niet alles en iedereen zich slaafs aan de plannen. In het verhaal dat we zo gaan vertellen gaat het dan ook echt over een ceremonie met wat probleempjes. In een op TikTok geplaatste video is het exacte moment te zien waar een vrouw, beetje onduidelijk wie, de openluchtceremonie saboteert.

In het filmpje zie je de feestverstierder die het gras in de buurt gaat maaien van de ceremonie, die overigens in volle gang is. 

Wat gebeurde er precies? Laten we kijken of we kaas kunnen maken van deze ontzettend rare situatie.

via TikTok/vampyyric

Advertisement
Tik Tok screenshot / vampyyric

Tik Tok screenshot / vampyyric

Het is niet altijd makkeljk te achterhalen wat mensen beweegt tot het doen van bepaalde dingen of waarom zij zich gedragen op een bepaalde manier. In een video van een gebruiker op TikTok is het exacte moment te zien waarop de dame zich zo gedraagt dat er geen touw aan is vast te knopen.

Het begint in het filmpje met fragmenten van de ceremonie, eerst de bruid, dan richting het altaar, tot aan het uitwisselen van geloftes en filmde de gebruiker het exacte moment waarop die vrouw begint met het maaien van het gras in haar tuin naast de plek van de ceremonie en verstoorde ze de ceremonie zolang het duurde.

Het gevoelige moment van de gelofte-uitwisseling wordt verstoord door een vervelend geluid en is de romantiek doorbroken. Waarom ze het deed? Niemand van de genodigden wist het helaas. 

Advertisement
Tik Tok screenshot / vampyyric

Tik Tok screenshot / vampyyric

Deze dame met een donkere pet op maait het gras aan de overzijde van de weg. Het is duidelijk dat zij in de gaten heeft wat er gebeurt, maar om misterieuze redenen lijkt ze geen blijk te geven te willen stoppen.

Zoals dat vaak gebeurt is er hier sprake van een slechte relatie onderling tussen buren, hoewel er niet echte problemen zijn.

Ze kijkt zelfs met trots in de camera.

Ze kijkt zelfs op naar de filmer voordat het filmpje eindigt.

Deze video is het web rondgegaan en werd een miljoen keer bekeken en kreeg meer dan 4000 opmerkingen. Een nogal onwerkelijke situatie die voor empathie zorgde onder de gebruikers, die deze actie veroordeelden en hoopt men dat karma zijn werk zal doen.  

Advertisement