x
De beste vriend van de mens: 16 bijzondere…
Ze solliciteert als schoolassistent, krijgt 37 jaar later antwoord:

De beste vriend van de mens: 16 bijzondere situaties met schattige viervoeters in de hoofdrol

21 Oktober 2022 • Door Janine
8.675
Advertisement

De huizen van veel mensen zitten vol met lieve en tedere dieren, die ons niet alleen gezelschap houden, maar ons ook opvrolijken in tijden van nood. Viervoeters hebben allemaal verschillende karakters, en velen van hen zijn erg sympathiek. Kijken naar wat ze doen, hoe ze knuffels zoeken, hoe ze slapen of wanneer ze je willen verrassen, is echt ontspannend en leuk.

Het is onmogelijk dat deze dieren je humeur niet verbeteren. Hier zijn 16 bijzondere situaties waarin deze harige vrienden zijn terechtgekomen en die je zullen doen glimlachen.


1. De taart

Dit kleintje zag een onbewaakte taart op tafel, hij keek om zich heen, hij realiseerde zich dat niemand naar hem keek en dus besloot hij van deze heerlijke taart te proeven.

2. Een lief dutje

Deze hond doet een dutje, misschien heeft hij een mooie droom, te oordelen naar de glimlach die op zijn snuitje is verschenen.

Advertisement

3. Yoga

Aan zijn positie te zien, lijkt hij aan yoga te doen. Het belangrijkste is dat hij niet vast komt te zitten.

4. Het hoofd

Iedereen heeft een favoriete plek en positie om in te slapen, deze hond kan niet anders dan dat op het hoofd van zijn baasje te doen.

5. Slapen

Een vreemde plek om te slapen, maar misschien kan hij lekker tussen de muur en de bank leunen.

Advertisement

6. De tassen

Deze kat heeft ervoor gekozen om zich in een plastic zak te verstoppen, misschien om er plotseling uit tevoorschijn te komen en een grap uit te halen met zijn baasje.

7. De lord

Deze hond heeft zijn plaats gekozen, zijn gebaren lijken precies die van een Engelse lord. Het is waarschijnlijk theetijd en hij wacht tot zijn kopje naar hem wordt gebracht.

Advertisement

8. IJzerhandel

Deze ijzerhandel heeft besloten een nieuwe medewerker in dienst te nemen, waarschijnlijk zal hij, na de eerste communicatieproblemen te hebben overwonnen, een uitstekende service kunnen bieden.

9. De regenboog

Deze hond zag de regenboog op de muur van het huis en besloot het te proeven, wie weet hoe het smaakt...

Advertisement

10. Camouflage

foto: Reddit

Als je het beseft, is het al laat. Elke keer dat je naar het toilet gaat, moet je op alle details letten, je kunt deze kleine puppy ineens voor je zien. Hij slaagde erin om perfect op te gaan in de badmat.

11. Donut-kussen

Hij vond dit heel speciale donut-vormige kussen in huis. Deze hond bedacht om erop te slapen, wie weet of hij het echt heeft aangezien voor iets eetbaars.

12. De hagedis

De eigenaar bouwde voor deze hagedis een bed en kocht een kussen voor hem. Hij slaapt heel vast.

13. Past precies

Katten zoeken graag de meest extravagante plekken op om in slaap te vallen. Deze twee katten hebben hetzelfde "bed" geïdentificeerd, maar hebben ervoor gekozen om niet te vechten en het vreedzaam te delen. Ze vonden de perfecte pasvorm en een compromis.

14. Het plafond

Volgens een oude mythe zou Atlas de aarde op zijn schouders dragen, deze kat heeft besloten hem na te doen, op zijn eigen manier, en heeft ervoor gekozen om het plafond te ondersteunen.

15. De pan

Deze kat had geen extravagantere plek kunnen kiezen dan deze om in te slapen. De pan lijkt gewoon perfect te zijn, het belangrijkste is om het fornuis niet aan te zetten.

16. De vaas

Het maakt niet uit of de vaas krap is, hij heeft op alle mogelijke manieren geprobeerd om erin te komen. Uiteindelijk is hij erin geslaagd.

Wat vind jij de leukste situatie?

Tags: DierenKomischeLeuke
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt