Ze vraagt ​​om van stoel in het vliegtuig te veranderen omdat haar stoel tussen twee mensen is die “niet in vorm" zijn

Janine

01 November 2022

Ze vraagt ​​om van stoel in het vliegtuig te veranderen omdat haar stoel tussen twee mensen is die “niet in vorm
Advertisement

Elke reis met het vliegtuig kan er iets onverwachts gebeuren, je weet nooit of het idee dat je hebt werkelijkheid wordt of niet. De hoop is echter altijd dezelfde, dat wil zeggen dat de uren snel en rustig voorbijgaan. Heel vaak ga je aan boord met de wens om te slapen, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms zijn er kinderen die beginnen te schreeuwen en te huilen waardoor je je ogen niet kunt sluiten, andere keren zit je ongemakkelijk waardoor je blijft draaien in je stoel.

Dit meisje overkwam iets heel anders, wat haar zo irriteerde dat ze de bemanning vroeg om van plaats te veranderen. Bovenal besloot ze stoom af te blazen op haar twitteraccount en te vertellen wat er gebeurde.

via Dailymail

Advertisement

Haar naam is Sydney Watson, een politiek commentatrice, en via een bericht op haar sociale pagina's besloot ze over haar slechte ervaring te vertellen. Voor haar werk nam ze een vlucht van drie uur, maar het was volgens haar een ​​reis om te vergeten. De stoelen van het vliegtuig waren gerangschikt in rijen van drie en zij kreeg de centrale stoel. Het probleem ontstond toen ze haar buren ontmoette.

Haar klacht bestond in feite uit het feit dat er twee zwaarlijvige mensen naast haar zaten, wiens lichaamsbouw de limiet van de zitplaats overschreed, waardoor de beschikbare ruimte voor haar aanzienlijk werd verminderd. Om deze reden koos Sydney ervoor om op te staan ​​en naar de stewardessen te gaan met de vraag of ze van stoel kon wisselen, maar dit was niet mogelijk.

De klacht, die via sociale media verliep, was voor het bedrijf aanleiding om via e-mail te reageren. Hierin werd benadrukt dat stewardessen altijd proberen hun klanten te plezieren om hun reis rustig en comfortabel te maken, maar in die specifieke omstandigheid was dat niet mogelijk. "We doen ons best om ongemakkelijke situaties te voorkomen. Ik begrijp haar teleurstelling over de situatie. Om ons hiervoor te verontschuldigen, hebben we een reistegoed van $150 gegeven."

Advertisement

Het hele verhaal bracht talloze gebruikers ertoe om kritisch te reageren op de post van het meisje, waarbij ze erop wezen dat ze buitengewoon onbeleefd was tegen haar buren. Sydney besloot zelf te reageren door uit te leggen: "Het kan me niet schelen of dit onbeschoft is. Mijn hele lichaam werd tegen mijn wil aangeraakt. Ik kon de armleuningen niet eens naar beneden trekken, omdat er geen ruimte was".

Hoe denk je dat ze zich had moeten gedragen?

Advertisement