Deze vrouw is al meer dan een jaar dakloos en moet noodgedwongen in motels wonen

Janine

07 April 2023

Deze vrouw is al meer dan een jaar dakloos en moet noodgedwongen in motels wonen
Advertisement

Het leven is iets buitengewoon onvoorspelbaars, hoewel je het altijd probeert te richten op wat je wilt, heb je er nooit controle over. Mensen zijn niets meer dan pionnen die zijn overgeleverd aan de genade van het bestaan. Iedereen zou van jongs af aan zijn dromen graag zien uitkomen, maar dat is niet altijd mogelijk, in sommige gevallen wordt men gedwongen zich aan te passen en zichzelf opnieuw uit te vinden.

Het hoofdpersonage van het verhaal, dat we zo dadelijk gaan vertellen, is al meer dan een jaar dakloos en wordt gedwongen in motels te wonen. Ondanks dat ze een fulltime baan heeft, kan ze zich geen huis veroorloven. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via dailymail

Advertisement

Kayleigh Lindon, op sociale media bekend onder het pseudoniem Kayleighlindonx, publiceert dagelijks video's op haar profielen waarin ze haar routine beschrijft en ook fragmenten laat zien van haar werk als thuishulp. Bovenal legde ze uit dat ze al meer dan een jaar dakloos is en dagelijks van het ene motel naar het andere verhuist, daarnaast werkt ze ook fulltime, waardoor ze moeite heeft haar koffers te pakken om van de ene accommodatie naar de andere te verhuizen. 

In een clip, die meer dan een miljoen keer is bekeken, legt ze uit dat de lokale gemeenteraad haar dagelijks tijdelijke huisvesting toewijst terwijl ze op zoek is naar een plek om te wonen. Lindon legde uit dat ze elke ochtend gedwongen wordt haar koffer te pakken en mee te nemen naar haar werk, omdat het uitchecken van de structuren waar ze de nacht doorbrengt midden in de werkuren plaatsvindt, en ze weet niet of die accommodatie wordt bevestigd of dat ze gedwongen zal worden te verhuizen. "Ik ben al gestrest, nog voordat mijn dienst begint. Het is vrijdag, dus ik heb goed gegeten vanmorgen. Ik heb ongeveer drie maaltijden gegeten, maar er zijn dagen dat ik een yoghurt neem en dat is alles tot 20.00 uur".

Advertisement

Gebruikers betreuren ten zeerste de manier waarop Kayleigh wordt gedwongen te leven, vooral omdat ze vinden dat het erg moeilijk voor haar moet zijn om onderdak te vinden. "Absoluut schokkend dat deze jonge vrouw werkt en dakloos is", "de overheid moet ingrijpen en haar helpen!" en nogmaals: "Ze doet duidelijk haar best, maar dit leidt niet altijd tot het gewenste resultaat. Ik hoop dat ze zo snel mogelijk een permanent onderkomen kan vinden."

Wat denk jij?

Advertisement