Ze vinden een enorm bordspel op de vloer geschilderd en staan ​​voor een moeilijke keuze

Janine image
door Janine

15 Juni 2023

Ze vinden een enorm bordspel op de vloer geschilderd en staan ​​voor een moeilijke keuze
Advertisement

Oude huizen kunnen bij het vallen van de avond verontrustend zijn en een beetje angst inboezemen, maar tegelijkertijd bevatten ze tussen de versleten muren vol herinneringen ook vrolijke verhalen om te vertellen. Niet alleen dat: velen van hen verbergen onvermoede schatten en memorabilia, die bij toeval worden gevonden als het huis eenmaal is gekocht door nieuwe eigenaren. Een voorbeeld is dat van een stel dat, terwijl ze oude vloerbedekking van de vloer verwijderden om renovatiewerkzaamheden uit te voeren, een gigantische Monopoly ontdekten dat op het oppervlak was geschilderd.

via ITV News

topredditbot/Reddit

topredditbot/Reddit

Kasten, zolders, garages en hoekjes en gaatjes van huizen die vele jaren oud zijn, blijven verlaten totdat de nieuwe huurders besluiten om te renoveren, de opstelling van het meubilair te veranderen, de inrichting te vernieuwen of meer aandacht te besteden aan de meest verborgen hoekjes van het huis. Op dat moment zou je voor totaal onverwachte verrassingen kunnen komen te staan.

Een Reddit-gebruiker plaatste op het platform de afbeelding van de vondst van zijn schoonfamilie: nadat ze oude vloerbedekking in hun huis hadden verwijderd, ontdekten ze dat het beroemde Monopoly-spel op de vloer was geschilderd.

Advertisement
Pixabay-Not the actual photo

Pixabay-Not the actual photo

De tekening besloeg het hele oppervlak van de kamer en gaf getrouw de traditionele Amerikaanse versie van het bordspel weer, inclusief de beroemde treinstations. Als we het aspect evalueren, lijkt het alsof het schilderij vele jaren eerder op amateuristische wijze is geschilderd door de vorige huurders. Volgens een van de gebruikers die op de afbeelding reageerde, was de gewoonte om bordspellen op de vloer te spelen een bijzonder populaire gewoonte in de jaren ’50, een veronderstelling die door andere lezers werd bevestigd: "Ik liet het aan mijn vrouw zien en zij herinnerde me eraan dat er een hele wijk in de buurt van ons huis is, gebouwd in het midden van de jaren ’50, waar spelborden op de vloeren van de huizen zijn geschilderd. Blijkbaar was dat toen een sterk punt.”

Velen hebben geadviseerd om de tekening intact te laten, aangezien dergelijke ontdekkingen zeldzaam zijn, en van de renovatie af te zien. De auteur van de post zei dat hij zijn schoonfamilie wilde overtuigen om het schilderij te behouden door het te bedekken met een transparante hars. Wat zou jij doen in hun plaats?

Advertisement