Hersenkraker: maak het hoogste getal dat je kunt maken door slechts twee potloden te verplaatsen

Janine image
door Janine

07 Augustus 2023

Hersenkraker: maak het hoogste getal dat je kunt maken door slechts twee potloden te verplaatsen
Advertisement

Puzzels fascineren iedereen, er is niemand die niet stopt wanneer hij voor een raadsel staat zonder te proberen de juiste oplossing te vinden. De reden waarom zoveel mensen ervan houden, is omdat ze je ertoe aanzetten om jezelf te testen, jezelf en de tijd uit te dagen. Quizzen trekken mensen aan omdat ze hen in staat stellen hun intelligentieniveau te begrijpen. Bovendien kun je door het oplossen van een puzzel je gevoel van eigenwaarde vergroten, maar vooral buiten de schema’s denken.

Je kunt het hoogste getal vinden dat je kunt vormen door slechts twee potloden te verplaatsen. Als het je lukt, mag je jezelf een waar logisch genie noemen. Neem de tijd en test jezelf...

via eslvault.com

Advertisement
Curioctopus

Curioctopus

Dit is een echt ingenieus spelletje. Het is helemaal niet gemakkelijk, je kunt uren naar de foto kijken zonder het juiste antwoord te kunnen vinden. Op de foto staat een getal gevormd met kleurpotloden, om precies te zijn het getal 38 gevormd door 12 potloden. De puzzel vereist dat je twee potloden verplaatst en het hoogst mogelijke getal vormt. Het geheim is om buiten de gebaande paden te denken, niet te blijven zitten aan bepaalde ideeën, maar de opdracht aandachtig te lezen en na te denken over hoe je het obstakel kunt overwinnen.

Er is geen tijdslimiet, je hoeft je alleen maar te concentreren, laat je geen seconde afleiden. Kijk gewoon naar de figuur en begrijp allereerst welke potloden je moet verplaatsen en dan wordt het noodzakelijk om te begrijpen waar je ze moet plaatsen om het hoogst mogelijke getal te maken.

Is het je gelukt? Zo niet, geen probleem, hier is het resultaat.

Advertisement
pixabay

pixabay

In dit raadsel moet je je concentreren op de afbeelding, het zorgvuldig analyseren en dan gaan nadenken. Door deze raadsels op te lossen, kun je altijd actief blijven, maar ook je logische vaardigheden oefenen. Wie erin slaagt de oplossing van dit raadsel te vinden, kan als een zeer logisch persoon worden beschouwd. Om het hoogste getal te vinden, moet gewoon proberen 3 cijfers te krijgen. Om dit te doen, neem je de horizontale kleurpotloden van de 3, die zich onderaan bevinden, en plaats je ze alsof het een 1 is aan het einde van het cijfer: dan krijg je 781.

Is het jou gelukt?

Advertisement