Visuele uitdaging: als je een goed gezichtsvermogen hebt, vind je 1117 tussen 1112 in de kortst mogelijke tijd

Janine image
door Janine

07 Augustus 2023

Visuele uitdaging: als je een goed gezichtsvermogen hebt, vind je 1117 tussen 1112 in de kortst mogelijke tijd
Advertisement

Raadsels en spelletjes zijn een ware rage op internet die de tijd verdrijven en tegelijkertijd leuk zijn en de hersenen uitdagen. Sommigen vinden het leuk om moeilijke raadsels op te lossen die echte hersenkrakers lijken, terwijl anderen liever geen moeilijke spellen uitproberen, maar in plaats daarvan spellen zoeken met snelle oplossingen.

Dit spel wordt opgelost door te zoeken naar het andere nummer onder de vele die zichzelf herhalen: kijk goed en identificeer het nummer dat niets met alle anderen te maken heeft. Er is een getal dat afwijkt van de vele 1112-en die je op de afbeelding ziet. Zie je ‘m?

Zoek het getal 1117 tussen de 1112-en

Zoek het getal 1117 tussen de 1112-en

Curioctopus

Hier is een merkwaardige puzzel die je moet oplossen: dit is van het type ‘zoek het andere element’ en in dit specifieke geval zul je een ander getal moeten vinden tussen alle andere. Het nummer dat de hele lijst vult is 1112, maar onder deze bevindt zich een indringer. Het gaat om nummer 1117 dat er tussen verstopt zit.

De hersenuitdaging die we je bieden, is precies om zijn positie te identificeren. Neem de tijd die je nodig hebt, of geef jezelf een vaste tijd om naar de oplossing te zoeken en stel je vrienden op de proef om te zien of ze hetzelfde resultaat kunnen bereiken als jij.

Advertisement
Visuele uitdaging: als je een goed gezichtsvermogen hebt, vind je 1117 tussen 1112 in de kortst mogelijke tijd - 2

Als je het leuk vindt om raadsels met antwoorden op te lossen, zit je goed: op deze pagina vind je het spel en de oplossing voor het geval je het echt niet kunt vinden. Laat je niet ontmoedigen: het oplossen van dit soort puzzels is niet eenvoudig, je moet gefocust blijven en je niet laten afleiden door de talloze getallen die in de afbeelding worden herhaald.

In dit spel met oplossing dagen we je uit om het verschillende nummer te vinden: als je denkt dat je vaardig en goed bent, dan stellen we je voor om het binnen een bepaalde tijd, 10 seconden, te vinden.

Geef jezelf wat meer tijd om de oplossing voor het spel te zoeken, als je het opgeeft, kun je deze verderop vinden.

De oplossing

De oplossing

Curioctopus

De tijd is om: of je nu de oplossing hebt gevonden of nummer 1117 niet hebt gevonden tussen de 1112-en, het is tijd om te onthullen waar het zich bevindt. Voordat je echter de definitieve oplossing geeft, probeer hem op te lossen met deze aanwijzing: hij bevindt zich aan de rechterkant van de afbeelding.

Is het gelukt? Als deze aanwijzing niet genoeg voor je was, 1117, het andere nummer, staat in de voorlaatste kolom, op de derde positie. Hierboven zie je de oplossing omcirkeld.

Advertisement