Visuele uitdaging: je hebt slechts 8 seconden om het nummer 9179 tussen de 9129’s te vinden

Janine image
door Janine

13 Augustus 2023

Visuele uitdaging: je hebt slechts 8 seconden om het nummer 9179 tussen de 9129’s te vinden
Advertisement

Als je dit artikel leest, is dat waarschijnlijk omdat je jezelf graag uitdaagt. Er zijn zoveel mensen die graag hun "genialiteit” testen dankzij logische quizzen en visuele tests, die niet alleen een leuk tijdverdrijf zijn, maar ook helpen om je vaardigheden te meten en je brein geoefend te houden. Dus waarom probeer je deze kleine uitdagingen niet in je vrije tijd, misschien met vrienden? Het kost maar een paar minuten per dag om te oefenen en steeds meer voldoening gevende resultaten te behalen, dus dit kan het juiste moment zijn voor een brain-gym sessie!

Advertisement
Curioctopus

Curioctopus

Op een vage en gekleurde achtergrond zijn er getallen in een herhaalde reeks, maar je moet even stoppen om te begrijpen dat ze allemaal hetzelfde zijn. Of eigenlijk niet allemaal: een ervan is anders en het is de indringer die je moet zoeken. Een grote uitdaging, niet alleen voor het zicht, maar ook voor het brein: ogen en neuronen zullen nauw moeten samenwerken om de puzzel op te lossen, samenwerken en zich maximaal concentreren om het verschillende getal binnen slechts acht seconden te kunnen vinden.

Je hebt het goed begrepen: de beschikbare tijd is echt beperkt! Nu je alle informatie over het spel hebt die je nodig hebt, kun je de timer starten en je vaardigheden laten zien.

Advertisement
Pexels

Pexels

Hoe te slagen in deze "onderneming"? Er is maar één truc: dagelijks oefenen en trainen. De geest moet, net als het lichaam, voortdurend worden gestimuleerd om nieuwe resultaten te bereiken en deze spellen zijn een eenvoudige maar effectieve manier om dat te doen. Bovendien leer je uitdaging na uitdaging, naast het aanscherpen van je visuele en concentratievermogen, kleine trucjes om zo weinig mogelijk tijd te besteden.

Een daarvan is de mogelijkheid om de context die wordt gegeven door de reeks herhaalde getallen terzijde te leggen, wat de hersenen zou kunnen verwarren en ertoe zou kunnen brengen te denken dat er geen verschillend element is. We weten dat dat niet het geval is, dus bekijk de afbeelding afstandelijk en in zijn geheel, zonder verwoed te zoeken naar het andere nummer: je zult zien dat het eerder dan verwacht je aandacht trekt. Verrassend genoeg zal het zich aan je ogen openbaren als het uit de zee van identieke nummers tevoorschijn komt.

Nu de tijd om is, laten we je zien waar onze mysterieuze 9179 is.

Curioctopus

Curioctopus

Gevonden: precies daar, in de tweede kolom van rechts, op de derde rij geteld vanaf de onderkant. Kon je het in slechts 8 seconden vinden of had je wat meer tijd nodig?

Als je deze visuele uitdaging leuk vond, kun je blijven spelen om je resultaten elke keer te verbeteren!

Advertisement