Hoeveel medeklinkers F zijn er verborgen tussen de klinkers E

Janine image
door Janine

19 Augustus 2023

Hoeveel medeklinkers F zijn er verborgen tussen de klinkers E
Advertisement

Elke dag proberen mensen nieuwe uitdagingen aan, waar ze het meest van houden zijn raadsels. Dankzij de verspreiding van sociale netwerken is het elke dag mogelijk om deze hersenkrakers uit te proberen en je intellect op de proef te stellen. Ze zien ze als een uitdaging tegen zichzelf. Zodra er een raadsel voor hun ogen verschijnt, kunnen ze niets anders doen dan proberen het op te lossen.

Liefhebbers gaan erbij zitten, kijken naar de foto en verspillen geen tijd, lezen de opdracht aandachtig en gaan meteen nadenken over de oplossing. Ze analyseren elk klein detail, hun ogen gaan over het hele plaatje, ze willen als eerste de oplossing geven, omdat ze zich intelligent willen voelen. Kun jij deze puzzel oplossen? Test je gezichtsvermogen.

Advertisement
Hoeveel medeklinkers F zijn er verborgen tussen de klinkers E - 1

In het geval van wiskundige vragen doen individuen niets anders dan zich wapenen met vindingrijkheid en proberen de som op te lossen om het resultaat te bereiken, terwijl ze bij een visuele test de hele afbeelding bekijken, hun ogen wijd openzetten en elk detail bestuderen, in de hoop dat element te vinden dat hen naar de oplossing leidt. In dit geval zijn er in de afbeelding talloze letters, om precies te zijn wordt dezelfde klinker steeds herhaald, oftewel de "E", jammer dat in deze talloze letters een medeklinker verborgen is die de "F" meerdere keren herhaalt. Het doel is om alle "F"-en in de afbeelding te tellen, zal het je lukken?

Het geheim is om de tijd te nemen, laat je niet afleiden, zelfs geen moment, alleen zo kun je alle verborgen letters identificeren. Haast en snelheid leiden tot fouten. Als je de oplossing echter niet hebt kunnen vinden, geen probleem, we zullen het je hieronder onthullen.

Advertisement
Hoeveel medeklinkers F zijn er verborgen tussen de klinkers E - 2

Het geheim van het vinden van het juiste antwoord is om te gaan zitten, jezelf van de buitenwereld af te zonderen en de hele afbeelding zorgvuldig te observeren. Dan moet je gewoon tellen, naar de afbeelding van rechts naar links kijken en als je de "F" ziet, houd hem dan in gedachten. Als je in één oogopslag verder gaat, zul je er zeker een paar missen. De medeklinkers die in de afbeelding verborgen zijn, zijn er 8.

Heb jij ze allemaal kunnen vinden?

Advertisement